Istaknute teme Oprema i uređenje

Nove naočale za plivanje – lako se stavljaju i ne čupaju kosu

Tako jednostavan izum, a evo tek se sada našao u prodaji. Mnoga djeca, ali i odrasli već se godinama bore s gumenim trakicama od naočala za kupanje koja ih i steže i čupa kosu kod stavljanja i skidanja. Ovaj izum koji dolazi i Amerike jednostavno je spojio dva predmeta – traku za kosu i naočale za vodu i nastale su savršene naočale s trakom za kosu od materijala koji ne čupa kosu i lako se stavlja.

Ove naočale za plivanje izrađene su od tkanine koja se rasteže kako bi pristajala svima

Naočale je dizajnirala mama po imenu Ashley Carson. Imala je problema sa stavljanjem naočala svojoj djeci zbog čupanja kose i dlučila je riješiti taj problem! Naočale se zovu Splash Swim Goggles. One su jedne veličine i odgovaraju i djeci i odraslima. Hipoalergene su i ne sadrže lateks. Izrađene su od tkanine bez PVC-a koja se rasteže kako bi pristajala svima.

Također imaju veliki izbor dizajna i boja! Dolaze u jednobojnim bojama, kao i uzorcima i dizajnom. Neki od dizajna uključuju dinosaure, sirene, morske pse, jednoroge, pa čak i donate. Cijena naočala preko web shopova je oko 20 dolara, odnosno, oko 130 kuna. Preporučujemo pronaći naočale na web shopu koji ima čim manju cijenu dostave. No, s obzirom na izum i osnovnu cijenu, naočale se isplati kupiti čak i uz cijenu dostave s obzirom da se kod nas naočale za kupanje kreću od 100 do 300 kuna.

Foto: splashswimgoggles

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.