Novosti i događanja

Ne propustite Advent na Eurospkom trgu i događanja za najmlađe

advent na europskom trgu

Advent na Eurospkom trgu počinje ove subote prijepodne


Advent na Europskom trgu počinje ove subote, 28. 11 u 11 sati, a objedinit će preko 30 izlagača s modernom ugostiteljskom i kulturnom ponudom.

Ispod tisuću srca koja će krasiti Europski trg, s nogu će se svaki dan moći nešto fino prigristi uz kuhano vino, kupiti poseban suvenir, božićni ukras ili poklon i poslušati koncert mladih bendova.

Početak adventskog razdoblja u srcu grada obilježit će vješanje tisućitog srca i nastup elektropop dvojca Nipplepeople koji vam poklanjaju Yammat FM i Advent na Europskom trgu.

Na EUadvent gledat će se i filmovi iz programa Maraton kratkometražnog filma (18.12.), doručkovati uz glazbu u sklopu FRüHSTüCK (26.12.) i upoznavati s danskom kulturom, gastronomijom i običajima.

Bit će tu i izložbe nedjeljom prijepodne u suradnji s BOONIKA pod nazivom 10 štafelaja nedjeljom, dječji program vikendom ujutro organiziran uz potporu Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj, tržnica lokalne organske hrane Mali plac na Tavanu, DJ nastupi te posebni programi za Badnjak i doček Nove godine.

izvor: Facebook

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.