Istaknute teme Za roditelje

Ne diraj moje dijete! Mama vikala na konobaricu koja je u restoranu pomazila bebu

Uz mnoge komentare podrške, ima i onih koji smatraju da je reakcija “ne diraj” nepotrebno dramatična

Ne diraj moje dijete! Ne diraj moje dijete! Vikala je nedavno jedna mama u restoranu na konobaricu koja je, kada je prišla do stola da ih posluži pomazila po licu 10-tjednu bebu.

Nakon šoka, konobarica je dijete nastavila maziti po nogicama nakon čega je mama nastavila urlati.

-Mislim da se konobarica jako uvrijedila, ali mislim da ljudima treba dati do znanja da ne mogu raditi sve što im padne na pamet. Ne znam tko je ona i gdje je bila no nije u redu da s prljavim rukama dira moje dijete. Možda sam pretjerano reagirala ali ne podnosim da ljudi koje ne poznajem dodiruju moje dijete – kazala je kasnije mama dodavši da ne razumije ljude koji idu pipkati tuđe bebe.

Na društvenim mrežama nakon objave s jedne je strane zaradila potporu ali i brojne kritike. Jedna mama kazala je da je doživjela slično.

-Bila sam u redu u trgovini. Žena ispred mene se unijela skroz u kolica i počela gugutati i pipkati bebu. Zamolila sam ju da se udalji kazavši da će se beba rasplakati jer se boji nepoznazih ljudi. Izbjegla sam neugodnost ali nije niti normalno niti higijenski da se tako unosi u malu bebu, posebno jer je bila sezona gripe – kazala je ova mama.

Uz brojne komentare podrške i paljbe po onima koji pipkaju tuđu djecu, ima i onih koji su kazali da je reakcija mame s početka teksta nepotrebno dramatična.

-Takve se scene događaju svakodnevno i zbilja je pretjerano tako skresati ljudima zbog toga što su se samo htjeli javiti bebi – kazala je jedna mama.

Druga je prozvala mamu pitavši ih hoće li cijeli život visjeti nad svojom djecom držati ih pod staklenim zvonom.

-Pedijatri često savjetuju da je dobro malu djecu izložiti raznim bakterijama odmah na početku kako bi stvorile imunitet pa nema potrebe napadati svakoga tko se malo javi bebi – kazala je ova mama.

foto:Jérôme Decq

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.