Istaknute teme Zabava i zanimljivosti Zdravlje i sigurnost

Napravite svojoj bebi jestivi pijesak za bezbrižnu igru

Ljeto je vrijeme kada se djeca najviše igraju u pijesku. To vole već i bebe, a budući da ga najčešće trpaju u usta, jedna mama se dosjetila i osmislila jesti pijesak. Iako na prvu zvuči komplicirano, zapravo je jako jednostavno.

Mama koja se sjetila ove ideje savjetovala je roditeljima da djeci ne govore da smiju jesti ovaj pijesak već da sami budu bezbrižniji tijekom igre

Ona je uzela Cheerios Žitne pahuljice koje bebe smiju jesti i samljela ih je. Stvorio se sitni “pijesak” koji je potom stavila na pladanj. Uz nekoliko igračaka, stvorena je savršena zabava za bebu, a isto je korisno i za djecu sve dok im morate objašnjavati da pjesak ne smiju jesti.

Iako je puno ljudi pohvalilo ovu mamu zbog dobre ideje, neki su se prepali da će im sada djeca misliti da je pijesak jestiv i kada odu na plažu.

Ova mama je stoga savjetovala roditeljima da bebi/djeci ne pokazuju da je ovaj pijesak jestiv već da to zadrže za sebe i jednostavno puste dijete da se igra, a da sami budu bezbrižniji tijekom igre hoće li njihova beba staviti “pijesak” u usta.

Foto: Tiktok

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.