Istaknute teme Moda i oprema

Najbolja odlagališta za dječje igračke

odlagališta za dječje igračke

Odlagališta za dječje igračke možete napraviti i sami


Odlagališta za dječje igračke nisu više samo obične plastične kutije s poklopcima. Takve stvari djeca, dječje sobe, ali i roditelji odavno su “prerasli”. Igračke danas želimo spremati u daleko ljepša spremišta koja su dodatak lijepo uređenim dječjim, ali i dnevnim sobama. U stvari, toliko je izbora, oblika, veličina, materijala i boja na tržištu da se odlagališta za dječje igračke mogu uklopiti u bilo koju prostoriju vaše kuće.

Na vama je samo da odaberete što vam se najviše sviđa, a već će se naći netko tko će vam to i napraviti. Neke možda, ako ste dovoljno spretni, možete napraviti čak i vi sami.

ShivShav vreća za igračke od kvalitetnog čvrstog papira može “udomiti” veliku količinu igračaka, a natpis, poruku i sliku možete izabrati sami.

Vreće za igračke mogu biti i i pletene i to u različitim dimenzijama – veće za krupnije, manje za sitnije igračke.

odlagališta za dječje igračke

Vreće od čvrstog pamuka sa simpatičnim motivima možete i prilično jeftino naručiti s popularnog eBaya. Iako im je prvotna namijena držanje prljavog rublja, mogu poslužiti i za skaldištenje igračaka.

Velike drvene kutije na kotače odlična su odlagališta za dječje igračke jer ih možete “seliti” po kući prema potrebi. Još ako su oslikane dopadljivim motivima, dodatni su ukras dječjoj sobi. Oslikati ih možete i sami omiljenim motivima vašeg djeteta ili pustiti njemu da se likovno izrazi.

Volite li industrijski stil, onda igračke možete držati i u limenim kantama. Nabavite naljepnice na koje ćete napisati što u kojoj kanti držite i eto idealnog odlagališta!

U škrinju doista možete odložiti veću količinu igračaka, a uz malo truda od nje možete napraviti i udobnu klupicu za sjedenje.

odlagališta

Vreća u koju jednim potezom možete skupiti sve igračke odlična je za čuvanje kockica ili drugih sitnica.

Maštovita odlagališta u svim mogućim bojama možete napraviti i od paleta.

Kavez za plišance od drveta i konopca. Za one koji vole “uradi sam” dizajn.

foto: eBay

 

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.