Istaknute teme Za roditelje

Nabavite roman Par iz susjedstva u kojem roditelji odlaze na večeru ostavljajući šestomjesečnu bebu samu…

Par iz susjedstva je najpopularniji triler 2016., koji je pokrenuo lavinu komentara


Par iz susjedstva je roman koji otkriva što se sve krije iza naoko savršenog života u elitnom predgrađu i potiče mnoga pitanja i nedoumice do samog kraja.

Anna i Marco Conti imaju sve – divnu vezu, prekrasan dom, prekrasnu kćer Coru. Marco vodi vlastiti posao, a Anne je svoj napustila i posvetila se brizi i odgoju malene djevojčice. No, jedna večer će sve izmijeniti.

Dadilja im otkazuje u zadnji trenutak. Par će tu večer ostaviti u kući svoju šestomjesečnu djevojčicu potpuno samu i otići na večeru kod susjeda. Vjeruju da će biti dovoljno s vremena na vrijeme provjeriti kako je dijete i spava li čvrsto. Međutim, kad se vrate kući, djeteta više neće biti. Nakon strašnog zločina, glavni osumnjičeni su upravo Anna i Marco. A istina je mnogo kompliciranija nego što se čini!

Autorica čitatelja potom uvlači u strahovitu noćnu moru roditelja kojima se u glavi vrte mnoga pitanja. Tko bi oteo šestomjesečno dijete? Zašto? Lapena kroz radnju prati razmišljanja supružnika, Anne i Marca, omogućavajući čitatelju da upozna sumnje i pitanja koje imaju supružnici jedan prema drugom. Otkriva se i strana priče detektiva Rascbacha koji se trudi se što realnije razmišljati o ovoj planski odigranoj otmici.

Čak i najbližoj osobi ne možemo čitati misli. Fantastično isplanirana priča iz stranice u stranicu otkriva koliko je daleko ispletena paučina laži koja se zahvatila u tom braku.

Ono što slijedi je raspadanje obitelji, priča o prevari i nevjeri koja šokira.

Ako ste u blizini Zagreba, svakako se isplati iskoristiti priliku i ovaj napet i vješto napisan roman nabaviti po povoljnijoj cijeni na Zagrebačkom velesajmu, gdje se održava Ljetni sajam knjiga sve do 23. srpnja.

Ako niste, možete ga nabaviti u u svim boljim knjižarama ili na web shopu WWW.MOZAIK-KNJIGA.HR

2 komentara

    • Poštovana,

      Kao što možete vidjeti objava se nalazi u rubrici za roditelje. Riječ je o literaturi i to nagrađivanoj te vjerujemo da mnogi roditelji vole čitati.Bolje da o takvim stvarima čitamo iz knjiga nego iz novina. Nije li?

Komentirajte