Istaknute teme Poklon čitateljima Učenje i rekreacija

Mozaik knjiga nagrađuje vas polugodišnjom pretplatom na časopise Prvi izbor i Moj planet!

Prvi izbor i Moj planet

Prvi izbor i Moj planet idealni su časopisi za male školarce


Razveselite svoje dijete zabavnim i poučnim sadržajima! U tijeku je prijava za polugodišnju pretplatu za najčitanije dječje časopise u Hrvatskoj.

Prvi izbor

Dječji časopis Prvi izbor namijenjen je učenicima od 1. do 4. razreda osnovne škole, učiteljima, roditeljima i knjižničarima. Koristi se kao pomoć u ranom učenju hrvatskog jezika. Koristan je i u nastavi prirode i društva, likovne i glazbene kulture, dramskog odgoja i odgoja za vrijednosti.

Zabavan i poučan, na čak 68 stranica, u svojih 10 brojeva donosi najbolje hrvatske pisce i ilustratore, suvremenu dječju prozu i poeziju, igrokaze, stripove, edukativne tekstove i slikopriče! Tu su i zanimljivi natječaji u kojima učenici mogu sudjelovati samostalno i u grupama i osvojiti vrijedne nagrade!

Moj planet

Stvoren za sve ljubitelje prirode, životinja, zemljopisa, povijesti i svemira!

Časopis je namijenjen za učenike od 2. do 6. razreda osnovne škole. Izlazi svaki mjesec tijekom cijele školske godine od rujna do lipnja (10 brojeva).

Najprodavaniji je časopis iz prirode i društva u Hrvatskoj, obiluje vrijednim sadržajima iz područja prirode, biologije, fizike, zemljopisa i povijesti zbog čega već godinama služi kao nezamjenjivo pomoćno sredstvo u nadopunjavanju i obogaćivanju znanja te kao pomoć pri razumijevanju gradiva iz prirode u višim i nižim razredima osnovne škole!

Sve detalje možete dobiti na web stranici http://mozaik-knjiga.hr/casopisi/super-moci/ , na besplatnom telefonu  0800 10 13 ili 01/6053 965 ili pošaljite upit na e-mail casopisi@mozaik-knjiga.hr !

Ovom prilikom Mozaik knjiga želi razveseliti dvoje čitatelja te pokloniti po jednu polugodišnju pretplatu na svaki časopis. Dakle, vaše će dijete moći šest mjeseci uživati u zanimljivim sadržajima, učiti i zabavljati se.

Sve što trebate je lajkati i podijeliti ovaj post na našoj Facebook stranici te u komentar napisati za koji biste časopis željeli dobiti pretplatu ili komentar možete ostaviti na našem portalu ispod teksta. Dobitnike objavljujemo 5. veljače 2018.

25 komentara

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.