Novosti i događanja

Moje ljeto s Picassom – netipična knjiga o tipičnim tinejdžerskim problemima

moje ljeto s Picassom

Moje ljeto s Picassom govori o tipičnim tinejdžerskim problemima

Moje ljeto s Picassom. nova je knjiga Vjekoslave Huljić koju već možete nabaviti svojim malo većim klincima!

Nakon velikog uspjeha koji su postigli njezini prethodni romani, autorica i u ovome progovara o problemima s kojima se susreće veliki broj tinejdžera, ali umeće mnogo humorističnih elemenata. Moje ljeto s Picassom priča je o djevojčici Suzi i njezinim ljetnim dogodovštinama. Suzi teško podnosi činjenicu da ima polubrata, proživljava otmicu i veseli se rođenju svoje sestrice.

-Djeca obožavaju trilere i krimiće, ali da ne bi sve bilo tako crno uvijek ubacim veliki broj duhovitih situacija. Priču raspletem tako da djeci uvijek ponudim sretan završetak, jer smatram da im treba dati dozu svjetla i reći im da se mogu obratiti nekome tko će ih saslušati. U životu se dogodi i potres mozga i potres srca, ali je važno da imaju nekoga svog za kog se mogu uhvatiti istaknula je Huljić.

Nakon ovog uratka, Vjekoslava Huljić ne staje u stvaranju, pa tako objašnjava kako u svojoj ladici skriva dva nova naslova.

Završila sam roman koji je govori o položaju srednjeg djeteta u obitelji te sam u njega uplela elemente fantastike. Moram otkriti da pišem i šestu knjigu iz ove edicije. U njoj sam povezala pojavu iseljavanja velikog broja Hrvata u Europu s pričom o djevojčici migrantici iz Sirije. Zapravo sam se u toj knjizi pitala koliko smo i mi sami migranti. Moram biti iskrena i reći da još uvijek ne znam kako će roman završiti, ali znam da će mi odgovor na to pitanje doći iz srcazaključila je Huljić.

foto: Mozaik knjiga

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.