Novosti i događanja

Mama pitala pratitelje na TikToku treba li bebi obrijati ruke i noge. Neki komentari ozbiljno su je naljutili

Svi znamo barem jednu bebu ili dijete koja je rođeno s puno kose, ali ova mama definitivno nije očekivala da će njezina beba naglo odlakaviti. Mama Bri Shelby, ili @blshelby na TikToku pitala je pratitelje za savjet dal da obrije dlake na svojoj bebi.

Nije jasno kako je majka mogla zatražiti mišljenje pratitelja, a potom se naljutiti zbog komentara

Shelbyin video pogledan je više od 79,2 milijuna puta, a u njemu je pojasnila da je beba odlakavila nakon uzimanja lijeka koji se zove diazoksid. Naime, beba je imala genetski poremećaj u kojem inzulinske stanice gušterače, zvane beta stanice, luče previše inzulina.

“Trebamo li mu obrijati noge i ruke? Komentirajte što mislite” – napisala je mama. Savjeti su bili podijeljeni. I dok su neki govorili da depilacija nije potrebna, drugi su ju predlagali.

“Ne, depilaciji. Svrbež će biti neugodan kada dlačice krenu ponovno rasti, beba je dobra takva kakva jest”, napisao je jedan komentator.

“Mislim da ne bi trebali depilirati bebine dlake”, složio se netko drugi dodavši da se boji da bi se situacija mogla pogoršati.

Mamu su posebno naljutili komentari u kojima su napali mamu zašto uopće izlaće bebine fotografije i tako narušava njezinu privatnost te joj savjetovali da o tomu razgovara ozbiljno s liječnicima, a ne s običnim ljudima na društvenim mrežama.

Mnogi komentatori jasno su dali do znanja da bi oni svoju bebu obrijali bez razmišljanja jer su dlake narasle zbog lijekova i da beba ima pravo na normalne fotografije, odnosno uspomene.

Foto: Bri Shelby, @blshelby

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.