Novosti i događanja

Mađioničar, predstave, natjecanje u jedenju kremšnita od buča, dječja alka – ima li bolje pozivnice za Bučijadu u Ivanić-Gradu?

Ovoga vikenda svi putevi vode u Ivanić-Grad, na 18. Bučijadu – najveći prodajni sajam bučinog ulja, buča i proizvoda od buča u Hrvatskoj. Istražite dekoracije od buče i uživajte u brojnim sadržajima za djecu i obitelji. Tijekom manifestacije gradski park i šetnica postaje mjesto inspiracije za umjetnike i kreativce koji na temu buče, tj. bundeve postavljaju svoje instalacije i skulpture.

Uz dobre mirise i okuse, ovogodišnju će Bučijadu pratiti i dobri zvuci – Detour, Gibonni i Đani Stipaničev i Renata Sabljak

Program počinje već u petak, a izletnike očekuje bogat gastronomski i zabavni sadržaj manifestacije.

Cijeli program za djecu pogledajte ovdje:

Uz dobre mirise i okuse, ovogodišnju će Bučijadu pratiti i dobri zvuci. Prvi će na pozornicu stupiti Detour, u petak, od 20:00 do 22:00 h. U subotu će nastupati – Gibonni. Ovogodišnji program završit će koncertom Đanija Stipaničeva i Renate Sabljak.

Više informacija o programu možete pronaći ovdje.

Iz Zagreba je najbolji odlazak u Ivanić-Grad Bučko-expressom.

Vozni red 1. i 2. listopada:

  • Zagreb GK 9.20 – Maksimir 9.26 – Sesvete 9.36 – Dugo Selo 9.47 – Ivanić-Grad 10.07
  • Ivanić-Grad 17.20 – Dugo Selo 17.40 – Sesvete 17.51 – Maksimir 18.01 – Zagreb GK 18.07

Cijene karata:

Prijevozne karte mogu se kupiti u pretprodaji i na dan putovanja na blagajnama HŽ Putničkog prijevoza po cijeni od 25 kuna (3,32 €). Prijevoz djece do 6 godina je besplatan, a prijevoz bicikla naplaćuje se 5 kuna (0,66 €).

Karte za Bučko-express vrijedit će i u redovnom vlaku koji subotom polazi iz Ivanić-Grada u 14.26 te redovnim vlakovima koji subotom i nedjeljom iz Ivanić-Grada polaze u 17.07 i 19.53 sati.

Foto: TZIG

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.