Novosti i događanja

Lovci na snove – predstava koja potiče djecu da prihvate i zavole sve svoje snove

Predstava Lovci na snove može se pogledati u kazalištu Mala scena

1, 2, 3… test!
Subjekt: Franka
Dob: 7 godina
Analiza snova: U tijeku
Potrebna aparatura i radna odjeća? Spremna!
Lovci na snove? Spremni!
Pažnju molimo! Ulazimo u zonu snova zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzZIJEV 

Junaci predstave, Lovci na snove, rade u tvrtki specijaliziranoj za djecu-spavače. Noću šeću po snovima u nastojanju da ih sakupe, obrade i pohrane te se pobrinu da se spavanje odvija bez ometanja. Oni mirno brinu o zdravom snu male spavačice Franke sve dok jedne noći Franki u san ne uđe jedan problem, a naši junaci moraju riješiti stvar.

Kroz magičnu inovativnu koreografiju pokreta, predmeta i zvuka Lovci na snove predstavljaju vožnju karuselom po dječjem snivanju koja svoju publiku uči zapamtiti, analizirati i prihvatiti svoje snove ma kakvi oni bili, jer se iza snovitih slika kriju upravo njihove vlastite misli, želje i strahovi. Lovci na snove odgovorno tvrde da prihvatiti i zavoljeti svoje snove znači prihvatiti i zavoljeti samoga sebe – onakav kakav jesi!

Za sve dobro i loše, za sve lijepo i manje lijepo oni su nam tu! Lovci na snove, čuvari mašte i živih snivajućih slika svakog malog djeteta u dobi od 3 do 93 godine. Lovci skupljaju, čiste, štite i zajedno s nama istražuju sva četiri kuta okrugle površine Sna!  

Premijera predstave bit će 20. veljače 2020. u 19 sati u kazalištu Mala scena. Sljedeća izvedba bit će 28. veljače u 19 sati u kazalištu Mala scena. Ulaznice za obje predstave mogu se kupiti na blagajni kazališta po cijeni od 35 kuna.

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.