Novosti i događanja

Ljetni sajam knjiga na Velesajmu produžen za tjedan dana, popusti do 80 posto

Ulaz na Ljetni sajam knjiga je besplatan, a ondje možete nabaviti djela od beletristike do slikovnica


Ljetni sajam knjiga zbog velike zainteresiranosti čitatelja, a koji se od 6. srpnja pod sloganom ‘Povedi i knjigu na godišnji! Zaslužila je’ održava u 7A paviljonu Zagrebačkog velesajma produžen je do 23. srpnja. Ulaz na sajam je besplatan, a otvoren je od 10 do 21 sati. 

– Iznimno dobar odaziv, velika želja i zainteresiranost posjetitelja ponukala je organizatore da Ljetni sajam knjiga produlje čak 7 dana, pa će tako vrata velesajma biti otvorena do nedjelje, 23. srpnja do 21 sat – kazala je u ime organizatora Ana Tafra iz Mozaika knjiga. 

Dodala je da je Zagrebački velesajam već 13 dana mali dom za knjige najznačajnih hrvatskih izdavača. Čak osam različitih nakladnika pripremilo je stoga najbolju ponudu za ovo ljeto pa se vrhunski hit naslovi i aktualne uspješnice u svijetu mogu nabaviti s popustima od 20 do 80 posto.

Iako je se ljeti najviše čita beletristika, koja se nudi po iznimno povoljnim cijenama ( i do 80 % popusta), iz Mozaika knjiga su kazali da se na sajmu rado uzima i čita publicistika, priručnici, savjetnici, slikovnice i dr.

Stoga, ako već niste,otkrijte što su za Vas pripremili Fokus, Fraktura, Mozaik knjiga, Naklada Ljevak, Profil, VBZ, Znanje i 24 sata Knjige i ‘Povedi i knjigu na godišnji! Zaslužila je’.  

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.