Istaknute teme Učenje i rekreacija

Ljetni kamp Goethe-instituta na njemačkom jeziku za djecu i mlade

Ljetni kamp Goethe-Instituta Kroatien za djecu i mlade koncipiran je u obliku radionica koje objedinjuju učenje njemačkog jezika i nastavnog predmeta priroda odnosno biologija, a u skladu s time je i naziv ovogodišnjeg programa “Der Natur auf der Spur”. Polaznici će moći učvrstiti znanje stečeno tijekom školske godine, proširiti svoje znanje njemačkog jezika i pritom se zabaviti u skupini svojih vršnjaka.

Nastava je raznolika i uključuje različite metode učenja, od učenja kroz igru, uvježbavanje dijaloga do rada na projektima

Nastava je komunikativna i interaktivna, a unutar ljetnog kampa polaznici mogu aktivno doživjeti i primjenjivati jezik. Osim toga, nastava je raznolika i prilagođena dobnim skupinama, orijentirana na konkretne situacije te uključuje različite metode učenja (učenje kroz igru, uvježbavanje dijaloga, rad na projektima).

Osim nastave jezika program će se ovisno o dobnoj skupini odvijati i izvan prostorija Goethe-Instituta. Naše voditeljice i voditelji tečajeva s polaznicima će kroz razne zabavne aktivnosti otkrivati prirodu oko sebe, izvoditi eksperimente, obavljati razne praktične zadatke, a zadnji dan programa rezerviran je za posjet muzeju i polaznici će tu odmah moći odmah primijeniti njemački jezik u konkretnim situacijama. Program je koncipiran tako da će se svakodnevno održavati po pet školskih sati u kojima će se polaznici kroz raznovrsne aktivnosti baviti temom prirode i okoliša.

Poslijepodnevni sati rezervirani su za istraživanje njemačke kulture pa ćemo u tom razdoblju gledati filmove, igrati društvene igre te upoznati knjižnicu Goethe-Instituta Kroatien, a predviđene su i sportske aktivnosti na otvorenom. Naš će se tim pobrinuti za raznovrsnu ponudu kreativnih aktivnosti, a smijeha i zabave sigurno neće nedostajati.

PONUDA

Tečaj u prostorijama Goethe-Instituta: 1 tjedan, 5 nastavnih dana

Ponedjeljak – petak:

  • opcija 1: 09:00 – 13:15 h
  • opcija 2: 09:00 – 17:00 h

Najviše 12 polaznika po grupi

Jezična razina: A1, A2, B1

Mjesto: Goethe-Institut Kroatien, Zadarska ulica 80 (zgrada Olimp centra), Zagreb

Naknada:

  • opcija 1: 09:00 – 13:15 h – 1.200,00 kn
  • opcija 2: 09:00 – 17:00 h – 1.890,00 kn

¬ opcija 1 uključuje užinu, a opcija 2 dvije užine i jedan obrok

DOBNE SKUPINE

Grupa 1: 7 – 10 godina
Grupa 2: 11 – 14 godina
Grupa 3: 15 – 18 godina

TERMINI

  1. termin: 27.6. – 1.7.2022.
  2. termin: 4.7. – 8.7.2022.
  3. termin: 29.8. – 2.9.2022.

Prijave i daljnje informacije na: kurse-zagreb@goethe.de

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.