Novosti i događanja

Likovne i računalne radionice, animirani filmovi, predstave, besplatno na Danima Kulture

U nekoliko dana djeca imaju na raspolaganju brojne besplatne radionice

Dani Kulture na Pešči počet će 3. i trajati do 8. lipnja, a za djecu je i ove godine pripremljeno mnoštvo zabavnog programa. Sva događanja su besplatna, a mi vam navodimo najzanimljiviji sadržaj za djecu.

Centar Knap:

Subota 1.6. u 10.30 sati program “Animafest na Pešči”  Veliki zli lisac i druge priče. O predstavi – Selo nije uvijek tiho i mirno kako biste očekivali, a životinje na farmi prilično su uznemirene: lisica odgaja obitelj pilića, zec se igra rode, a patka želi biti Djed Mraz. Ako mislite da je život na selu idila, varate se!

Srijeda 5.6. u 19 sati na programu je MALA NOĆNA MORA- cirkuska predstava za djecu Tricycle Traume – program knjižnice S.S.Kranjčević

Petak 7.6. u 19 sati na programu je koncert dječjeg zbora KIKIĆI I GENIJALCI te razgovor o prirodi i društvu KRAFNA NA KNAP.

Subota 8.6. u 17 sati počinje program dječjih kratkometražnih animiranih filmova ANIMAFEST NA PEŠČI.

U 18 sati je produkcija dječjih dramskih studija – Mala dramska, Šamrleki 1, Hokus, Hokus 1, Mala dramaonica, Pokus, T for Thearte. U 18.30 sati Kreativno dvorište Hane Lukas Midžić. U 19 sati Izložba polaznika Likovne radionice slikanja za djecu

Knjižnica S.S. Kranjčević (Zapoljska 1)

Ponedjeljak 3.6. u 18 sati SLIKOVNICA PRIČALICA – predstava za djecu kazališne družine DV Cvrčak.

Utorak 4.6. u 10 sati IGRAJMO SE S LEONARDOM – upoznajemo i ilustriramo izume Leonarda da Vincija. U 18 sati LISICA I RODA- lutkarska predstava za djecu izvode: Sanda Živković, Mia Fostač i Matija Major.

Srijeda 5.6. u 17 sati GLAZBENA IGRAONICA U SJENICI // voditelj: Željko Vrbanc. U 18 sati MALA NOĆNA MORA- cirkuska predstava za djecu Tricycle Traume (Kazalište Knap).

Knjižnica I.B. Mažuranić (Laurenčićeva 8)

Ponedjeljak 3.6. u 17 sati RADIONICA BOJANJA KERAMIČKIH PREDMETA za djecu i mladež // voditeljica: Kristina Škaler

Utorak 4.6. u 17 sati IGRAMO IGRU GO // voditelj: Mladen Smud

Srijeda 5.6. u 17 sati CODE CLUB CROATIA, radionica programiranja i kreiranja vlastitih računalnih igrica za djecu od 7 do 13 godina

Od 3. do 8. lipnja UMJETNOST I KREATIVNOST KOD DJECE – izložba dječjih likovnih radova DV Vladimira Nazora u prostoru Knjižnice I.B. Mažuranić.

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.