Istaknute teme Učenje i rekreacija

Knjige – idealni dječji pokloni, evo koje izabrati

poklonite knjigu

Autor: Mozaik knjiga

Knjige su dječji pokloni koji nikada ne izlaze iz mode


Zasigurno vam je uvijek problem kupiti prikladan poklon za desetogodišnjaka ili dvanaestogodišnjakinju? Situacija se još više pogoršava kada djeca uđu u pubertetsko doba. Obilazite sve trgovine dječje opreme i igračka, ali ne možete pronaći odgovarajući poklon? Provjerite što vam mi preporučujemo. Novi naslovi, zanimljivi autori, a poklon nikad prikladniji!

MOJ TATA, RAZBIJAČ – PHILP EARE

Novi, svjetski poznati autor zarobio je srca mladih čitatelja!

Jakeov tata George se bavi hrvanjem. Jake je ponosan na tatu i želi ga otkriti cijelom svijetu, želi od njega napraviti zvijezdu. Problem je ipak u tome što jako malo ljudi zna za njegov hobi vikendom, osim, naravno, nekoliko krezubih bakica koji sjednu u prvi red željne neke akcije. Jake ima plan kako bi tatu iz vikend – ratnika mogao prometnuti u svjetsku superzvijezdu. Problem je u tome što su se Jake i George dogovorili da je hrvanje tajna…

Ovo je duhovita, predivna, urnebesna BOMBA od knjige!, izjavila je Liz Pichon, autorica Toma Gatesa!

moj tata razbijač

SVE JE U REDU

Nezaustavljiva Sanja Pilić omiljena je dječja autorica, književnica koja svojim temama privlači i one koji nisu toliko vjerni pisanoj riječi. Novim naslovom ponovo se potvrdila ta njezina popularnost, ali i talent. Potrebno je djetetu dati do znanja da je sve u redu i upravo zato je Sanja Pilić izvrsno izabrala naslov svoje nove knjige. Sve je u redu najnovija je knjiga za djecu, a ima 49 veselih i edukativnih priča o svakodnevnici i problemima koji muče djecu.

Priče su to  o djeci koji tek stasaju i upoznaju život te  se moraju suočiti i s nekima njima traumatičnim događajima a ne samo veselim dogodovštinama.

sve je u redu

KAPETAN GAĆEŠA – osmi i deveti nastavak su stigli u Hrvatsku!

Dugo smo ga čekali. Kapetan Gaćeša konačno se vratio! I to čak 2 nova naslova!

Darko i Marko opet su se uvalili u GRDNU nevolju! Sve kreće baš JAKO kako ne treba kad dečki upadaju u paralelni svemir – a onda postaje još više kako ne treba biti kad susreću svoja dva zla dvojnika…

Zli Darko, Zli Marko i Velezli kapetan Trtlješa krenuli su s užasnom zadaćom da osvoje njihov svijet!

U devetom nastavku stvari se još više zakompliciraju!

Što može biti gore od toga da te pošalju u buksu da u njoj ostaviš kosti? Al’ što ako te iz ćuze onda izvuče vreme­plovna vucibatina Zvečko Zvongačić? U ovoj se knjizi naši junaci Darko i Marko vraćaju u prošlost u kojoj je najgroznije pred čim su se mogli naći bio huligan Trpko Trp. Budući da još nisu izumili kapetana Gaćešu, prepušteni su samo svojim snagama. Hoće li im i sama pamet biti dovoljna da srede mamlaza?!

Ostaje samo jedan izlaz!

Nikad ne podcjenjuj moć donjeg rublja!

kapetan gaćeša

 

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.