Istaknute teme Novosti i događanja Za roditelje

Klubko – družionica u kojoj vas očekuju bogati programi za djecu i roditelje

Klubko

Jeste li već čuli za Klubko, družionicu za roditelje otvorenu na Trešnjevci? Klubko je nastao kao projekt duljeg planiranja i želja prijateljica Barbare Perasović Cigrovski i Ivane Habuš Kraljević.

Klubko je dugogodišnja poslovna želja dvaju prijateljica i suradnica

Osnovna ideja bila je dobiti prostor za svakodnevnu ugodnu i opuštajuću komunikaciju roditelja na porodiljnom dopustu. Naravno, i klinci su dobrodošli jer prostor ima sve što je potrebno za zabavu malih puzača.

Klubko se naime prostire na oko 100 četvornih metara, a Ivana i Barbara uredile su ga posve same. U narednim danima i tjednima posjetiteljima će ponuditi brojne zanimljive programe. Poseban trud uložit će u blagdansko raspoloženje, pa posjetitelje tijekom prosinca očekuju brojni programi vezani baš uz najveselije doba godine.

Od klasičnog koncerta za mame i bebe do radionica izrađivanja adventskog kalendara za roditelje i veće klince, bit će tu svega i svačega, i to uglavnom srijedom poslijepodne i subotom ujutro i poslijepodne.

– Jako se veselimo i brbljaonici za mame na kojoj ćemo obrađivati zajedno sve relevantne roditeljske teme, kao i grupama za igru na koje ćemo pozivati roditelje i bebe – ispričala nam je Barbara.

U planu su i radionice s Tamarom Bobić, koja bi međuostalim održavala grupe podrške i Lanom Novotom koja bi se posvetila rekreacijskim programima mama i beba.

Za sada Barbara i Ivana idu dan po dan i tek se “ufuravaju” u svoj novi posao i novi životni početak.Kažu, dobivaju jako puno upita i pozitivnih komentara, a najsretnije su kad u njihovoj Klubkoteci mame koje su došle s bebama počnu spontano družiti i čavrljati.

-Imamo slične poglede na život, posao, slične vrijednosti i za sada nam zajednička suradnja izvrsno ide – poručile su prijateljice i suradnice koje vas očekuju u svom novootvorenom Klubku na adresi Bisačka 14.

foto: Dječja posla

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.