Istaknute teme Moda i oprema

KidsZipSheets – posteljina u kojoj vaše dijete ostaje pokriveno cijelu noć!

kidszipsheets

KidsZipSheets posteljina Europe je živopisnih boja koja će vaše dijete držati na sigurnom i toplom


Je li pokrivač vašeg djeteta uvijek na podu ili negdje na dnu kreveta – uglavnom bilo gdje, samo ne ondje gdje bi trebao biti? Onda dijelite problem s milijunima roditelja diljem svijeta koji se pitaju kako da njihovo dijete ostane pokriveno cijelu noć, pogotovo kada se temperature počnu spuštati.

Vreća za spavanje odlično je rješenje ako dijete želi biti u njoj, ali velik broj djece u određenoj dobi jednostavno se ne osjeća slobodno kada su mu noge sputane i počnu se buniti protiv vreće.

Ako ste pomislili da vam ne preostaje ništa drugo osim slušati vrisku djeteta na silu uguranog u vreću za spavanje ili ustajanje po nekoliko puta noću kako biste nanovo pokrili dijete, imamo za vas dobre vijesti A te su da smo otkrili inovativnu KidsZipSheets Europe posteljinu te se pitamo, gdje je bila do sada?! Evo o čemu se radi:

Dakle to je posteljina od 100 postotnog pamuka koja drži dijete pokriveno cijelu noć uz pomoć patentnog zatvarača. Tek kada se ujutro dijete “otkopča” ili ga vi otkopčate, može skinuti pokrivač. KidsZipSheets posteljina kreirana je na način da je gornja plahta patentnim zatvaračem s obje strane spojena za donju, odnosno radi se o jednom integriranom, a ne dva proizvoda. Ispod ili povrh gornje plahte možete umetnuti pokrivač koji jednostavno nema gdje “pobjeći” jer tu svoj posao odrade patenti. Budući da se oni nalaze s obje strane, izlazak iz kreveta je također brz i jednostavan.

Osim što je dijete na sigurnom i toplom, ova posteljina uvijek izgleda uredno jer je potrebno minimalno truda i vremena da bi ju se izravnalo te da bi krevet izgledao pospremljen. Djeci bi stoga namještanje postelje mogao postati omiljeni jutarnji zadatak.

kidszipsheets

Kako dijete ne bi ispod pokrivača bilo baš hermetički zatvoreno, sa svake strane posteljine kod nogu postoje dva otvora od tridesetak centimetara koji omogućuju cirkulaciju zraka te sprečavaju potencijalno pregrijavanje.

Treba još svakako naglasiti da ova posteljina zadovoljava sve zdravstvene standarde te je prošla sva zakonska testiranja prije dolaska na tržište. Usto, pogodna su za korištenje i kod djece s teškoćama, a preporučuje se za korištenje djeci od 12 mjeseci do 2 godina.

KidsZip Sheets možete nabaviti u nekoliko živopisnih boja, s tim da je patentni zatvarač uvijek u boji posteljine te tako ušiven da se uopće niti ne vidi što dodatno doprinosi samom estetskom dojmu posteljine.

kidszipsheets

Ako imate dijete koje se često noću otkriva ili se bojite da bi moglo pasti s kreveta, KidsZipSheets posteljina mogla bi biti rješenje problema. Također, pogodna je za djecu koja se “sele” iz dječjeg u veliki krevet jer i njima, kao i vama, daje osjećaj sigurnosti. Možete ju nabaviti u dvije veličine: za dječji krevet ili standardni jednostruki krevet. U čemu je razlika ovih setova?

Set za dječji krevetić ima kopče koje omogućuju skraćivanje gornjeg pokrivača. KidsZipSheets set za krevetić tako omogućuje tri dužine pokrivača. Imate li mlađe dijete, možete presaviti gornji dio pokrivača prema dolje, na prvi set kopči. Kako dijete raste, tako prilagođavate dužinu pokrivača prema kopčama.

Sva daljnja uputstva nalaze se na stranici, a isporuka za Hrvatsku je besplatna.

Ako pak želite KidsZipSheets Europe posteljinu vidjeti i u živo te se uvjeriti u njezinu posebnost, to ćete moći učiniti na Danima beba, djece i trudnica u Westgateu koji nam se bliži.

Uživajte u toplim i sigurnim noćima.

foto: KidsZipSheets

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.