Istaknute teme Poklon čitateljima

Izašao nastavak uspješnice Davida Walliamsa: Najgora djeca na svijetu 2 – poklanjamo jedan primjerak

najgora djeca na svijetu 2

Najgora djeca na svijetu 2: Usmjerite djecu prema dobrom ponašanju


Najpopularniji komičar i pisac za djecu otkriva tko su najgora djeca na svijetu. I to u drugom dijelu tek izašle popularne trilogije. Tom prilikom Mozaik knjiga daruje vam jedan roman “Najgora djeca na svijetu 2”.

Ukratko o knjizi:

Gregor, Sabina, Zlatko i Tina čine malu grupu ali upečatljivu grupu najgore djece na svijetu. U ovoj knjizi Walliams donosi deset priča o djeci koja imaju navike u svakodnevnom životu koje autor dovodi do apsurda i koje djecu usmjeravaju prema dobrom ponašanju. Pet zločestih dječaka i pet groznih djevojaka pokazat će kamo to loše ponašanje odvodi. Ovu nadasve neobičnu zbirku zlih, smiješnih, ukusno nestašnih priča ilustrirao je umjetnički genij Tony Ross.

O autoru:

David Walliams nastavlja nizati književne uspjehe. Nakon što je prvi dio popularne trilogije već osvojio mlađe uzraste, stiže drugi dio najgore djece, za koji ne sumnjamo da neće nastaviti uspjeh svojeg prethodnika. Djeca nižih razreda jednostavno će obožavati ovu zbirku zločesto duhovitih i neodoljivo nestašnih priča. Walliams je trenutno jedan od najčitanijih pisaca dječje književnosti ne samo u Hrvatskoj, već u cijelom svijetu. Njegove su knjige prevedene na više od pedeset jezika, a samo je u Velikoj Britaniji prodano više od jedanaest milijuna primjeraka. Walliamsove su romane kritičari ovjenčali nenadmašenim lovorikama, a nebrojeni ga recenzenti uspoređuju s njegovim najvećim uzorom, Roaldom Dahlom.

Kako biste spremili ovaj super zabavni roman na svoju policu, lajkajte i podijelite ovaj post ako se igrate na Facebooku i u komentar jednom riječju opišite svoje dijete/djecu. Isti komentar možete ostaviti i na portalu.

Nagradna igra traje do 27. rujna. Ako niste pročitali prvi nastavak Najgore djece, trk u Mozaik knjiga!

1 komentar

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.