Istaknute teme Zabava i zanimljivosti

Ideje što pokloniti dječacima, a da nisu igračke

Vrijeme je darivanja, a ako ste među onima koji bi željeli izbjeći kupnju igračaka, donosimo vam ideje što pokloniti dječacima. Ovi pokloni prikladni su za djecu od pet godina na dalje.

Vrijeme je darivanja i postavlja se pitanje što pokloniti dječacima. Ovaj popis mogao bi vam pomoći

Novčanik. Školarcima će novčanik doći kao pravi poklon. Novčanik jednako tako možete pokloniti i mlađoj djeci, a u njemu mogu nositi novac do trgovine kada idete zajedno. Na ovaj način djeca će stjecati dobre navike da novac ne nose u džepu ali će i naučiti brinuti i čuvati važne stvari.

Kasica prasica. Kuna po kuna… Mnogi su zaboravili na staru dobru štednju u kasici prasici. Odaberite zanimljivu kasicu koja će dječacima biti zanimljiva i s kojom se, npr. mogu igrati bankara. Dajte im sitne novčiće i kada ju napune, za ušteđeni novac neka odaberu drugi poklon.

Svjetlo za čitanje. Znamo da djeca vole čitati i uvečer, nakon što legnu u krevet. Za tu prigodu kupite svojim dječacima lampu njihovih omiljenih likova ili boja.

Plakati. Nabavite djačacima plakat omiljenog filma, lika iz crtanog, nogometaša…Dječaci će biti sretni da imaju fotografiju svojih idola i heroja u vlastitoj sobi.

Vreća za spavanje. Čak i ako nemate sklonost kampiranju, vreće za spavanje su posebna stvar za djecu. Dječacima će poslužiti za početak za igru, a kada vam se ukaže prilika, uputite ih i na kampiranje kroz neku ljetnu školu u prirodi.

Zabavne čarape i donje rublje. Nabavite im čarape i donje rublje s likovima za koje su zainteresirani ili pronađite neke zabavne i smiješne koje će rado nositi kao što su čarape sa zmajem, ili slično.

Ulaznice. Ako su vaši dječaci već postali mali fanovi nekog kluba, muzeja ili zoološkog vrta, godišnja ulaznica zasigurno će ih oduševiti.

Digitalni sat: To je nešto što dječaci obožavaju. Odaberite im prikladne veličine i po mogućnosti da i sat bude u stilu nekog njihovog heroja. Pazite da sat ima i svjetlo za noć i da može ići pod vodu.

Foto: Chip Griffin

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.