Advent u Zagrebu Novosti i događanja

Grad svetog Nikole, 5. i 6. prosinca besplatno u Mimari

Pjesma, ples, igra i darovi … najbolja je pozivnica za dolazak u Grad svetog Nikole


Muzej Mimara 5. i 6. prosinca pretvorit će se u Grad svetog Nikole. Sadržajno bogat program za djecu i roditelje osmislili su s portala wish mama.hr uz brojne partnere, a u vremenu od va dana u vremenu od 17 do 20 sati plesat će se, pjevati, igrati i darivati.

Od svečanog otvaranja uz  Anotnellu Malis koja će svojim čarobnim štapićem započeti bajku i provesti nas kroz nastupe tin benda i školske mjuze, edukativne radionice hrvatskih autentičnih igračaka, promocije slikovnice Crveni planet ali i knjige Majka u meni, do senzacionalne izvedbe mjuzikla Anči, koji je osvojio jednu od prvih nagrada na Festivalu dječjeg glazbenog stvaralaštva.

Posebno iznenađenje je dječja modna revija te nastup prve dječje klape i zborova koji na poseban način čuvaju dječju mjuzu i upravo će ju posvetiti Svetom Nikoli. A naš dragi domaćin, Sveti Nikola u svom gradu ustoličen u kraljevskoj stolici uz  bor želja i maštanja, u zagrebačku će Mimaru vratiti ponekad izgubljeni duh Nikole u ovom novim vremenima.

Raznolik i veseli sadržaj obogatit će i nastup mlade priznate plesačice Mirte Todtlings točkom Mad World, a bajkovitu atmosferu zaokružit će fenomenalan nastup prošlogodišnjih finalista Supertalenta poznatog Studiorooma i Malci koji su svojim plesom oduševili Hrvatsku.

Poseban doživljaj za djecu biti će priča Gledaj me u oči Mladena Kušeca.

Miris cimeta i orancina, pjesme njemu u čast, djece i roditelja koji imaju svoj grad i svoje vrijeme. Upravo se zato i dogodio Grad svetog Nikole. Da se vrati čarolija u srca malih i velikih. I hoće na sreću i radost svih nas!

Foto: wish mama.hr

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.