Istaknute teme

Fašnik u Trešnji uz predstavu “Tajna dvorca strave”, mađioničara, ukusne krafne i izbor najbolje maske

Ovogodišnji fašnik u kazalištu Trešnja već tradicionalno će se proslaviti uz odličnu predstavu, zabavu i dobro raspoloženje, posljednjeg dana fašnika – u utorak, 21. veljače 2023.

Ulaz na ostatak programa slobodan je za sve one koji su kupili ulaznicu za predstavu

Posjetitelji će moći uživati u predstavi Tajna dvorca strave, u režiji Nine Kleflin, koja je na rasporedu u 18,00 sati i namijenjena je uzrastu 8+ godina. Priča je to o prijateljstvu, zajedništvu i odrastanju trojice dječaka. Mladi detektivi kreću u pustolovinu i otkrivanje zagonetki u napuštenoj kući, no shvatit će na kraju da se ne treba bojati nepoznatoga i da se vlastitim snagama može sve riješiti. U predstavi glume Luka Bulović, Matija Čigir, Silvio Mumelaš, Krunoslav Klabučar, Radovan Ruždjak, Kruno Bakota, Tvrtko Jurić i Vanda Vujanić Šušnjar.

Nakon predstave, u 19,10 sati počinje fašnički program. Posjetitelje će zabavljati najtraženiji profesionalni mađioničar u Hrvatskoj, Vladimir Štimac, mnogima poznat i iz televizijskih emisija  Čarobni Štapić (RTL Kockica) i Trikovi su IN (IN Magazin), nakon čega počinje nezaboravni dječji disco Ples pod maskama. Uz ukusne krafne i sokiće, djeca će se moći prijaviti za izbor najbolje maske, a dobitnici će osvojiti vrijedne nagrade.

Ulaz na program je slobodan za sve one koji su kupili ulaznicu za predstavu Tajna dvorca strave. U istom tjednu, za vrijeme školskih praznika, u kazalištu Trešnja održat će se zanimljive i edukativne radionice: STEAM radionice Kemijske reakcije i Forenzičari – ekipa za očevid, radionica robotike Jednostavni strojevi, kreativna radionica Šumski patuljci, te programi Skriveno blago kazališta i Kazališni escape room. Više informacija o radionicama možete pronaći na web stranici kazališta Trešnja.

Foto: Kazalište Trešnja

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.