Novosti i događanja

Donirajte za kupnju vozila djeci Brezovice kako bi mogla na rođendane svojih prijatelja

Poklonimo vozilo djeci Brezovice naziv je crowdfunding kampanje čiji je cilj prikupiti 55.000 kuna za nabavku vozila potrebnog štićenicima kuće “Bl. Alojzije Stepinac” u Brezovici. Inicijativa dolazi od IT tvrtke Q koja već četvrtu godinu zaredom organiziraju akciju za djecu s tjelesnim i mentalnim oštećenjima.

Poklonimo vozilo djeci Brezovice naziv je crowdfunding kampanje čiji je cilj prikupiti 55.000 kuna

U kući za zbrinjavanje djece s tjelesnim i mentalnim oštećenjem „Bl. Alojzije Stepinac“ u Brezovici živi 75 djece i mladih, a većina njih svakodnevno odlazi u specijaliziranu školu na šest različitih lokacija u Zagrebu. Zbog velikih potreba za prijevozom u školu, kod liječnika i na ostale lokacije, počeli su se javljati problemi s njegovom organizacijom.

-Ponekad se nađemo u situaciji da dijete bude pozvano na rođendan, a mi mu ne možemo osigurati prijevoz do igraonice. Ako ne nađemo rješenje, teško je reći tko je u tom trenutku više tužan – istaknula je Ivana Kokić Ajazaj, voditeljica kuće “Bl. Alojzije Stepinac” u Brezovici.

Osim medicinskih pregleda, vozilo će se koristiti i za prijevoz na razne individualizirane sadržaje kako bi štićenici bili što uključeniji u društvo.

Više informacija o dobrotvornoj akciji i kako se u nju uključiti nalazi se na službenoj GoGetFunding stranici kampanje: https://gogetfunding.com/poklonimo-vozilo-djeci-brezovice-2/ te na web stranici: https://brezovica.q.agency/.

– Naša tvrtka već godinama surađuje s domom u Brezovici pa smo tako lani u rekordnom roku opremili dnevni boravak za djecu s poteškoćama. Sreća u njihovim očima nas uvijek motivira da ostvarimo nove ciljeve, a ove godine to je novo vozilo. Osim organizacije akcije, oslikat ćemo automobil dječjim dlanovima i sudjelovati u donaciji. Ovim putem pozivamo sve da nam se priključe i uljepšaju blagdane djeci Brezovice – istaknula je Paula Kovačević iz Q-a.

Foto: Kuća Bl. Alojzije Stepinac u Brezovici

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.