Istaknute teme Oprema i uređenje

Domaći brend ShivShav čije ćete stvari željeti u dječjoj sobi

ShivShav

Iza imena ShivShav krije se kreativni bračni par iz Ičića


ShivShav domaći je brend, a njihove proizvode namijenjene najmlađima, poželjet će svaki roditelj. Zašto? Kada jednom bacite pogled na njihovu Facebook stranicu, sve će vam biti jasno. Od ručno ispisanih vreća za igračke s inspirativnim porukama, do kvalitetne odjeće prekrasnih uzoraka, svaki njihov proizvod zrači ljubavlju i optimizmom.

shivshav

Iza cijele priče krije se mladi par, Sandra i Željko Ružić iz Ičića, gdje su smjestili svoju vrijednu ShivShavaonicu i proizvode ove divote koje su i svima vama na raspolaganju i kojima možete uljepšati sobu ili ormar svoga djeteta.

Ružići su krenuli u biznis kvalitetnom odjećom i dodacima od čistog, organskog pamuka jer su primijetili da takvih proizvoda nedostaje na domaćem tržištu, a inspiracija im je bio sin koji je imao problema s kožom. Željeli su kvalitetan proizvod koji će svaka beba bez straha moći nositi, a koji je osim toga oku i više nego ugodan.

Potom su na red došle vrlo popularne papirnate vreće za igračke sa inspirativnim porukama ili natpisima po želji, u dvije veličine, sve prirodno, reciklirano, korisno, a usto i idealan ukras za sobu vašeg mališana.

shivshav

Pravi obiteljski hit ovih blagdana postali su i njihovi setovi za šivanje od flica, namijenjeni cijeloj obitelji pomoću kojih možete pokazati koliko ste kreativni.

Svi proizvodi ove poduzetne i maštovite obitelji slijede eko notu te je cilj što manje zagađivati okoliš.

– Svaki ShivShav proizvod nekoliko puta prođe kroz naše ruke i uistinu smo puno ljubavi i truda posvetili samoj proizvodnji i razvijanju nečeg kvalitetnog. Ideje nam se rađaju na svakom koraku, rješavamo svoje probleme i usput nastane novi proizvod. Internet je sam po sebi carstvo novih ideja i kreativnih rješenja koje možeš uvijek sebi prilagoditi i podneblju u kojem živimo – objasnila je Sandra odakle crpe inspiraciju za sve što smisle. Dodaje kako iste ručno rađene stvari vani postižu visoku cijenu jer kupci cijene kvalitetan i ručno rađen proizvod, no u ShivShavu su se odlučili ostati pristupačni svojim klijentima i što povoljnije im ponuditi lijep, moderan i kvalitetan proizvod.

Proizvodi se rade i po narudžbi, klijenti mogu i sami birati dezene, izraziti svoje ideje, želje, kreirati poruke na vrećama za igračke, naručiti nešto novo po svojoj volji…u ShivShavu su otvoreni za sve prijedloge, a želje ispunjavaju ako je to moguće.

Tako je nedavno nastao i ovaj predivni jastučić oblak za dječju sobu:

ShivShav

Narudžbe stižu iz svih dijelova Hrvatske, no ShivShav je popularan i u svijetu, nađu se kupci i iz daleke Kanade, pa čak i Australije…klijenti su ponajviše mladi roditelji koji svojoj djeci žele priuštiti zdrav i kvalitetan proizvod. Od uzoraka su jako popularni ježići i morski konjici ,vreće za igračke su isto vrlo tražene, a mame najčešće kupuju trakice za kosu i turbančiće ako imaju djevojčice.

Sandru i Željka u cijelom poslu najviše pak vesele pozitivni komentari, pohvale i slike dječjih soba opremljene njihovim proizvodima koje im pošalju zadovoljni klijenti. Upravo zbog njih uskoro i šire svoju ponudu, pa ćete na njihovoj Facebook stranici uskoro moći vidjeti i naručiti raznovrsni tekstil za opremanje dječjih soba – jastučnice, plahte, navlake za pokrivače i još mnoga druge novitete.

shivshav

– Jako nas raduje osmišljavanje novih proizvoda i ono slatko iščekivanje kada napraviš nešto novo  – kako će tržište reagirati … ta povratna pozitivna reakcija je ono najljepše što možeš dobiti za svoj trud i rad. Kada vidiš da su ljudi prepoznali sve što si uložio, kvalitetu i uistinu taj super osjećaj između nas i klijenata je ono što nam daje snagu za nove pobjede – poručili su Sanja i Željko.

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.