Učenje i rekreacija

Domaći autori čitaju ulomke iz knjiga u sklopu akcije knjižarskog lanca “Hoću knjigu”

hoću knjigu

Hoću knjigu nudi vam velike popuste na svom webshopu

Kako bi ljudima u teškim vremenima omogućio pristup tisućama života i svjetova, knjižarski lanac Hoću knjigu u suradnji s partnerima izdavačima pokrenuo je veliku knjišku akciju Knjigom protiv korone. 

Ova akcija provodi se na dva načina; putem webshopa hocuknjigu.hr te Facebook stranice ovog knjižarskog lanca, a više o svemu ispričala je voditeljica marketinga Hoću knjigu Sanja Srdić Jungić.

-Trenutno živimo u doba velikog straha i neizvjesnosti. Ne samo da smo zbog korone zatvoreni u kućama te se brinemo za vlastitu egzistenciju nego su Zagrepčani podsjetnik da je život prolazan i ponekad vrlo strašan dobili i u obliku potresa. Sve skupa nagnalo nas je da s izdavačima napravimo zajedničku akciju Knjigom protiv korone, tijekom koje će, do daljnjeg, više od 7.000 artikala biti sniženo na našem webshopu – istaknula je Srdić Jungić.  

Na popustu se tako mogu naći hit knjige za odrasle, poput Ciganin, ali najljepši, U potrazi za Gobi, Kradljivica knjiga, Male žene i mnoštvo drugih, dok će djeca moći uživati u Harryju Potteru, Nikadgradu, Pričama o neustrašivim hrvatskim ženama, Timiju promašaju i ostalim avanturama.

Mnogi od izdavača dali su popuste na čitav svoj asortiman. Također, u sklopu akcije Mjesec igre i dječje knjige mnogi će kupci uz kupnju artikala za djecu dobiti i poklon iznenađenja (do isteka zaliha). Iz Hoću knjigu poručuju kako se paketi pakiraju s posebnim oprezom, uz nošenje zaštitnih maski i rukavica, a njihova kurirska služba od ovoga je tjedna uvela i beskontaktno preuzimanje paketa, stoga straha od zaraze nema. No akcija ne staje ovdje. 

-Jasno nam je da će bez obzira na snižene cijene knjiga, ljudi svejedno imati problema s nabavkom istih, naročito oni koji su tijekom krize s koronom izgubili posao ili pak tijekom potresa svoje domove. Zato smo se odlučili na provedbu ove akcije i na društvenim mrežama uz pomoć domaćih autora. Svakoga dana u 19 sati na Facebook stranici Hoću knjigu jedan će domaći autor čitati isječak iz najdraže knjige. Na taj način publika će malo bolje upoznati domaće autore, a možda čuti i zainteresirati se za štivo koje dotad nisu čitali- porućila je Srdić Jungić.


Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.