Poklon čitateljima

Dobitnik romana “Djevojčica u crvenom kaputu” kojeg poklanja Mozaik knjiga

Djevojčica u crvenom kaputu

Djevojčica u crvenom kaputu triler je koji se čita u jednom dahu


Odličan triler i ujedno prvijenac autorice Kate Hammer  “Djevojčica u crvenom kaputu” osvojila je Sanja Červar. Molimo dobitnicu da nam javi svoje podatke (adresu) na mail: urednistvo@djecjaposla.com najkasnije do 10. 06. 2017. , kako bismo joj mogli poslati nagradu. Čestitamo!

Radnja romana

Carmel je oduvijek bila drukčija – ponekad pomalo čudna, rastresena, sklona gubljenju. Nakon razvoda roditelja ostaje sama s majkom zabrinutom za kako za njihovu budućnost, tako za svoju neobičnu kćer. Odlaskom na ljetni festival majčine najgore slutnje će se ostvariti. Carmel će odlutati i nestati. Dok Beth očajnički traga za kćeri, a policija ne nalazi niti jedan jedini trag Carmel se otisne na nevjerojatno putovanje s čovjekom koji tvrdi da je obdarena posebnim darom…

Neobičan psihološki triler Kate Hamer odmah po pojavljivanju izazvao je veliku pozornost medija i kritike. Autorica je vrsno opisala, s jedne strane, očaj majke nestale djevojčice i njezino prilagođavanje život nakon otmice kćeri, a s druge, život otete djevojčice, koja ne shvaćajući da je žrtva, pokušava dati smisao svome životu u novim okolnostima i pokušati što duže pamtiti komadiće vlastite prošlosti.

foto: Mozaik knjiga

Komentirajte