Novosti i događanja

Dječji festival Čarobna frula – uz 70 pjevača stižu i Luka Vidović i Djed Božićnjak

Dječji festival Čarobna frula okuplja klince od 3 do 15 godina koja uživo izvode autorske dječje pjesme


U organizaciji Udruge Međunarodni dječji festival Čarobna frula i Hrvatskog društva skladatelja 1. i 2. prosinca 2018., u maloj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, Zagreb, Trg S. Radića 4 održat će se 4. Međunarodni dječji festival Čarobna frula.

Festival Čarobna frula je solistički festival dječje pjesme, zajedništva, radosti i prijateljstva. Natjecateljskog je i humanitarnog karaktera. Festival se održava pod pokroviteljstvom Skupštine Grada Zagreba. Ove godine odabrano je 60 pjesama i ukupno 70 djece solista iz 12 zemalja (Slovenija, Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Rumunjska, Bugarska, Malta, Makedonija, Kosovo, Liberija, Turska i Hrvatska).

Festival je namijenjen djeci, solistima u dobi od 3 do 15 godina koja uživo izvode kvalitetne originalne autorske dječje pjesme prilagođene svom uzrastu, a program će voditi Doris Pinčić Rogoznica.

Svečano finale održava se 2. prosinca 2018. u 17 sati u kojem će kao gosti nastupiti i brojne RTL Zvjezdice, a djecu će zabavljati i najbolji hrvatski Mađioničar Luka Vidović.

U suradnji sa udrugom Fuliranje, natjecatelji će 2. prosinca 2018. nastupati uživo u sklopu Adventa u parku J. Jurja Strossmayera u 10,30 sati, voziti se u Veselom božićnom tramvaju Djeda Božićnjaka i njegovih vila, razgledati grad koji je će upaliti svoje lampice upravno na dan održavanja Međunarodnog dječjeg festivala Čarobna frula uz turističkog vodiča, posjeti Muzej iluzija i Hrvatski školski muzej, te razgledati ZOO vrt.

Pridružite nam se na najčarobnijem Međunarodnom dječjem festivalu Čarobna frula, festivalu radosti, zajedništva i prijateljstva.

Ulaznice se prodaju po cijeni od 30 kuna na blagajni KD V. Lisinski i on-line.

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.