Oprema i uređenje

Dječje igračke s eBaya – povoljne i za sve uzraste

igračke s eBaya

Dječje igračke nisu baš uvijek jeftine i mnogi od nas čekaju sniženja za Božić, Uskrs ili neku rasprodaju, pa onda obnovimo zalihe. Nerijetko roditelji komentiraju između sebe kako trgovci dobro zarađuju na djeci ‘nabijajući’ cijene za igračke koje ne vrijede baš uvijek onoliko koliko platimo za njih. Da ne govorimo o činjenici kako se malo koje dijete s određenom igračkom ‘zaigra satima’. Prije se radi o pet minuta i zatim cendranja da hoće ‘nešto drugo’.  Zato vam donosimo nekoliko ideja koje igračke možete povoljno nabaviti na eBayu. Jedino što vam je potrebno je kartica i otvaranje PayPal računa i vaša kupovina igračaka može započeti.

Igračke s eBaya

igračke s Ebaya

Drveni sat pomoću kojeg dijete može učiti koliko je sati. Namijenjen je djeci iznad godinu dana starosti za igru, a starijoj djeci za edukaciju. Materijal je drvo i boja koja ne sadrži toksične tvari. Cijena – oko 40 kuna.

igračke s eBaya

Ova edukativna igračka sadrži 12 parova raznih aktivnosti koje djeca uče povezati – kao na primjer pranje zubi s četkicom za zube. Igra je namijenjena djeci od dvije godine na dalje te služi za učenje, koordinaciju oka, ruke, poboljšanje vokabulara i percepciju. Kartice se čak mogu oprati mokrom krpom.Na eBayu se može kupiti za 70 kuna.

igračke sa eBaya
Drveni vlakić pomoći će djeci kod učenja brojeva i boja, ali može poslužiti i za druge načine igranja. sadrži devet vagona i lokomotivu i devet brojeva različitih boja. Cijena je oko 50 kuna.

igračke sa eBayaRaznobojna didaktička kocka namijenjena je djeci starosti od tri godine na više, iako sam osobno mišljenja da se s njom mogu igrati i mlađa djeca. Izvrsna je za učenje boja, oblika, ali i razvijanje motoričkih vještina i spretnosti, guranjem pravih oblika u odgovarajuće otvore. kocka ima čak šest različitih stranica od kojih svaka nudi jednu  vrstu zabave i vježbi. cijena je oko 40 kuna.

igračke s eBaya

Ova zanimljiva igračka kojoj ne znamo niti točno ime služi razvijanju dječje kreativnosti i mašte. U jednom pakiranju se nalazi 300 malih pahuljica koje možete složiti i konstruirati na različite načine.  Igračka je namijenjena djeci od tri godine starosti na više. Cijena jednog paketa je oko 35 kuna.

igračke s eBaya

Plastični kuhinjski pribor u vrlo bogatoj ponudi zaokupiti će vaše dijete na duže vrijeme i potaknuti njegovu maštu kao i igru oponašanja ‘mame koja kuha’. Set je crvene boje i uključuje 13 različitih dijelova. Ovaj set stoji ok o50 kuna.

igračke s eBaya

Zabavni medicinski set zabavit će jedno ili više djece, potaknuti dječju komunikaciju, maštu, proširiti njihovo znanje, a možda i otjerati strah od doktora ako ga ima. Set dolazi u dvije boje, a sadrži kompletan doktorski pribor od mikroskopa i stetoskopa, do škara, pinceta i lijekova. Set je namijenjen djeci od 4 godine starosti, a stoji oko 50 kuna.

igračke s eBaya

Za cijenu od oko 55 kuna možete s eBaya naručiti ovaj Mustang na daljinsko upravljanje za koje vam treba još samo pet AA baterija, tri za automobil, a dva za daljinski upravljač. Igračka koja će razveseliti svakog mališana, namijenjena djeci od pet godine starosti na više.

 foto: eBay

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.