Novosti i događanja

Dječja pomorska bitka – klinci će na velikom brodu tražiti skriveno blago

Zabava počinje oslikavanjem lica malenih posjetitelja nakon čega slijedi dječja pomorska bitka

Dječja pomorska bitka po prvi put održat će se ove godine u Bakru u sklopu Pomorske bitke, jedne od najposjećenijih kvarnerskih manifestacija. Odigrat će se u subotu, 13. srpnja, a očekuje se više od 15 000 posjetitelja kako bi uživali u raznovrsnom programu čija je kruna spektakularan vatromet nad Bakarskim zaljevom.

Mala, dječja pomorska bitka odigrat će se na središnjoj lokaciji u Gradskom vrtu gdje će mališani pronaći puno zabavnih tematskih sadržaja. Program počinje u 18 sati oslikavanjem lica malenih posjetitelja, a vrlo brzo, u 18:30 sati, kreće potraga za blagom.

Male moždane vijuge rješavat će zadatke koje će ih čekati na 4 točke u Gradskom vrtu kako bi pronašli skriveno blago. Zasluženi odmor na dječji način vrijedni tragatelji za blagom moći će potražiti na velikom gusarskom brodu na napuhavanje koji će zasigurno privući najviše pažnje baš kao i mnoštvo balona i konfeta na samome kraju.

Oni željni kreativnog izražavanja moći će crtati, bojati, igrati se i plesati u društvu odgajateljica iz Dječjeg vrtića Bakar, a djecu će posjetiti i maskota iznenađenja. Kao i prošle godine, bit će i foto kutaka za idealne fotografije koje će i roditeljima i djeci biti lijepa uspomena na Bakar i Malu pomorsku bitku!

foto: Ekomuzej Batana i TZ Grada Bakra

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.