Istaknute teme Poklon čitateljima

Daruje vas Mozaik knjiga: Osvojite hit triler “Djevojčica u crvenom kaputu”

Djevojčica u crvenom kaputu

Djevojčica u crvenom kaputu roman je koja se čita u jednom dahu


Carmel je oduvijek bila drukčija – ponekad pomalo čudna, rastresena, sklona gubljenju. Nakon razvoda roditelja ostaje sama s majkom zabrinutom za kako za njihovu budućnost, tako za svoju neobičnu kćer. Odlaskom na ljetni festival majčine najgore slutnje će se ostvariti. Carmel će odlutati i nestati. Dok Beth očajnički traga za kćeri, a policija ne nalazi niti jedan jedini trag Carmel se otisne na nevjerojatno putovanje s čovjekom koji tvrdi da je obdarena posebnim darom…

Neobičan psihološki triler Kate Hamer odmah po pojavljivanju izazvao je veliku pozornost medija i kritike. Autorica je vrsno opisala, s jedne strane, očaj majke nestale djevojčice i njezino prilagođavanje život nakon otmice kćeri, a s druge, život otete djevojčice, koja ne shvaćajući da je žrtva, pokušava dati smisao svome životu u novim okolnostima i pokušati što duže pamtiti komadiće vlastite prošlosti.

Danas vam Mozaik knjiga poklanja jedan primjerak ovog trilera koji je preveden na dvadesetak jezika te je 2016. godine proglašen najboljom knjigom na Amazon.com.

Sve što trebate je na našoj Facebook stranici ispod ove objave stisnuti like i share te u komentar napisati koju biste knjigu preporučili drugima. Isti komentar možete ostaviti i na našem portalu.

Dobitnika objavljujemo 30. svibnja 2017. na portalu.

foto: Mozaik knjiga

7 komentara

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.