Novosti i događanja

Dani beba, djece i trudnica – najveći izbor opreme za bebe uskoro u Westgate centru

„Dani beba, djece i trudnica“ ponovo otvaraju svoja vrata u Westgate Shopping Cityju! Najveća organizirana prodaja za bebe i djecu na ovim prostorima trajat će od 5. do 7. studenog, a nudit će najveći izbor opreme za bebe na jednom mjestu.

Dani beba, djece i trudnica

Za vrijeme organizirane prodaje izlagači će predstaviti svoje proizvode i usluge, a moći će se kupovati i po posebnim cijenama.

Osim besplatnog, natkrivenog parkinga, Westgate između ostalog omogućuje ugodan boravak tokom cijelog dana. Za odmor od shoppinga i razgledavanja mnogobrojnih proizvoda i noviteta na raspolaganju su brojni caffe barovi i restorani.

Kako bi se što bolje zaštitili od Korona virusa na „Danima beba“ vrijede mjere kao i u trgovačkim centrima.

Nakon organizirane prodaje u Westgateu kreće i Online sajam koji će trajati 8 dana.

Jednim klikom na logo sponzora na naslovnoj stranici sajma ili na naziv izlagača na stranici „izlagači“ moći ćete pristupiti njihovim online izlagačkim prostorima, pregledavati online sajamsku ponudu, kontaktirati izlagače ili odmah otići u njihov web shop i obaviti kupnju.  Nakon zatvaranja Online sajma, razgledavanje i kupovina na sajamskim online prostorima više neće biti mogući, pa iskoristite ovo vrijeme trajanja sajma za što jednostavniju i kvalitetniju kupnju baby i dječje opreme ☺.

Za ulaz na online sajam ne trebate nikakve pristupne podatke, dovoljno je samo od 08. studenog otići na web stranicu sajma http://www.danibeba.com i kliknuti na logotipe sponzora, odnosno na nazive izlagača koji se nalaze na stranici „izlagači“.

Sve novosti bit će dostupne i putem službene facebook stranice http://www.facebook.com/Dani.beba

„Dani beba, djece i trudnica“ nezaobilazno su mjesto za sve mlade roditelje i one koji će to uskoro postati.

Ugodno „fizičko“ i  online razgledavanje te dobru kupovinu žele vam „Dani beba, djece i trudnica“!

Foto: Dani beba

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.