Novosti i događanja

Čovpas – strip o psoglavom policajcu i velikom heroju koji će vas nasmijati do suza

Dav Pilkey svjetski je fenomen dječje književnosti. Nakon jednog od najuspješnijih dječjih romana o Kapetanu GaćešiČovpas je novi serijal kojim je opet jednom zaludio cijeli svijet. 

Čovpas je priča o popularnom čovjeku – psu koji se bori protiv obmanjivača, hvata sitne lopove i velik je romantik

Prvi put na hrvatskom jeziku sva djeca i oni koji se tako osjećaju mogu uživati u novim avanturama Čovpasa koji po svakom objavljivanju čvrsto drži prvo mjesto najprodavanijih knjiga prema odabiru The New York Timesa. Priče o popularnom čovjeku-psu prevedene su na više od 21 svjetskog jezika, a da su priče zarazne i urnebesno smiješne dokazuje i više od 13 milijuna prodanih primjeraka samo ovog serijala.

Čovpas – djelomično je pas, a djelomično čovjek i i VELIKI je HEROJ! S glavom psa i tijelom čovjeka, ovaj herojski progonitelj bori se protiv obmanjivača, hvata sitne lopove i pljačkaše, a i prevarante prati u stopu…

Pripremite se na akciju, napetost, romantiku i umiranje od smijeha uz najluđi i najzabavniji strip o psoglavom policajcu koji je ikad napisan. Ova knjiga je pasje smiješna – svaka nova stranica je smješnija od prethodne!

Čovpas istražuje univerzalne pozitivne teme, kao što su empatija, dobrota, upornost i važnost iskrenosti prema sebi i slijeđenju svojih snova i ciljeva.

Pilkeyu je u ranoj životnoj dobi dijagnosticirana disleksija i poremećaj pažnje i koncentracije, zbog čega je često nailazio na nerazumijevanje u školi. Bijeg od problema nalazio je u svojim crtežima, zbog čega je već u drugom razredu osnovne škole nastao prvi nastavak planetarno popularnog serijala o Kapetanu Gaćeši koji je prodan u nevjerojatnih 80 milijuna primjeraka i preveden na više od 28 jezika.

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.