Novosti i događanja

Cirkuski ulični festival – interaktivne predstave na ulicama Samobora

Na Cirkuski ulični festival dolaze i samozapaljivi Talijan i nevjerojatno balansirajući Venecualac

Na Trgu kralja Tomislava i u parku kod Samoborskog muzeja od 17. do 19. svibnja održavat će se 9. Cirkuski ulični festival.

Posjetitelji svih uzrasta moći će tri dana uživati u bogatom cirkuskom uličnom programa: dječji program – Priče iz Ormara, Mađioničar Rico, Šareni svijet, Mala noćna mora,CirkoKolaž, predstave i animacija, dnevni glazbeni program u parku, glazba, cirkuske radionice, a tu su i eko kutak, gastro ponuda, nagradne igre i još puno, puno cirkusarija…

Samozapaljivi Talijan, Nevjerojatno balansirajući Venecualac, Niki (a nije) Beluči… samo su neki od mnoštva domaćih i međunarodnih artista koji će vas zabaviti i nasmijati na ovogodišnjem cirkuskom festivalu.

Umjetnici koji ove godine sudjeluju na CU’FUS-u, istražuju razne sfere cirkusa što uključuje  eksperimentiranje s različitim novim medijima (glazba, suvremeni ples, mima, fizički teatar, digitalna umjetnost…). Na taj način se posjetiteljima Festivala pruža iskustvo suvremenih cirkuskih dostignuća.

Sav program na CU’FUS-u je besplatan s „obaveznom“ donacijom u šešir umjetnika….Više informacija i detaljan program Festivala možete pronaći na: www.cufus.net.

foto: CU’FUS, Ivan Tibor Grujić

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.