Novosti i događanja

Bučijada nudi i Dječji kutak gdje će se igrati, pjevati, kuhati…

Bučijada

Dječji kutak organiziran je oko Pučkog učilišta gdje će se održavati kazališne i lutkarste predstave, mjuzikli i radionice


Bučijada koja će se od 13. do 15. Listopada održati u Ivanić-Gradu i ove godine donosi raznovrsan program za sve dobne skupine. Uz prodajno izložbeni sajam, izložbu bučinog ulja, Cooking show i druge sadržaje posjetitelje očekuje i bogat program za djecu kako bi cijela obitelj mogla provesti nezaboravan jesenji vikend u Ivanić-Gradu.

Dječji kutak organiziran je u Moslavačkoj ulici, oko Pučkog otvorenog učilišta, gdje će se u subotu i nedjelju održavati kazališne i lutkarste predstave, mjuzikli za djecu i razne radionice udruga Animino, Tvornica smijeha, Brick By Brick, Obrta za eko igračke i Tetragona.

Odmah iz ugla, u ivanićgradskom parku, u i oko Muzeja također će se održavati kreativne radionice namijenjene najmlađima i roditeljima.

Svako dijete bar jednom u životu želi biti vatrogasac. Zato je Vatrogasni dom prava destinacija jer će se tamo moći pogledati povjesna vatrogasna postrojba i vidjeti kako je nekada bilo gasiti požare. Od tamo se može na nekoliko lokacija i to Buča kočijom ili Buča tramvajem. Na sportskom parku Zelenjak moći će se sudjelovati u vatrogasnoj ili izviđačkoj bučijadi, izložbi i radionici Zajednice tehničke kulture ili samo prošetati novouređenom šetnicom uz rijeku Lonju.

Najslasnija radionica zasigurno je ona Nastasje Chiare Petrić, blogerice i kuharice, koja će u prostoru Tvornice smijeha otkriti kako kuhanje pretvoriti u igru i druženje.

Foto: Foto: Marina Domitrović

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.