Novosti i događanja

Brojne besplatne radionice za djecu u Samoboru tijekom srpnja i kolovoza

To što Samobor nije na moru, ne znači da ljeta u kontinentalnom gradu nema. Samobor živi punim plućima tijekom srpnja i kolovoza pa ovog ljeta uživajte u prekrasnom, bajkovitom Samoboru gdje vas svakodnevno očekuje zabava i edukativan dječji program.

“Ljeto u Samoboru” započinje sljedeći vikend uz koncert Saše Lozara

Program “Ljeto u Samoboru” započinje sljedeći vikend, a pojačane aktivnosti trajat će u periodu od 2.-11. srpnja na čarobnoj lokaciji parka kod Samoborskog muzeja koji postaje prava oaza za opuštanje i zabavu.

Samobor je pripremio brojne besplatne radionice za djecu poput radionice izrade srednjovjekovnih drvenih igračaka, radionice lončarstva na tradicijskom kolu, ‘Male filmske akademije’ te sajma starih zanata, ljetno kino i još mnogo toga. ‘Ljeto u Samoboru’ ponudit će i raznolik gastro sadržaj samoborskih ugostitelja, atraktivne foto kutke, a poseban ugođaj ovoga ljeta pružit će Blachere Illumination – Gospodari svjetlakoji su zaduženi za jedinstvene svjetlosne dekoracije.

Bez dobre glazbe nema ni dobrog provoda, zato Saša Lozar koncertom službeno otvara glazbeni program ‘Ljeta u Samoboru’ u subotu, 3. srpnja na ljetnoj pozornici.

Cijeli program potražite na web stranici samobor.hr.

Foto: Turistička zajednica grada Samobora

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.