Novosti i događanja

Božični kolačići, Sveti Nikola i Djed Mraz u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića

božićni kolačići

Blagdansku predstavu “Božićni kolačići” pogledajte tijekom prosinca


U Dječjem kazalištu Branimira Mihaljevića sve je manje termina pa požurite rezervirati svoj za blagdansku predstavu “Božićni kolačići” kako biste zajedno sa Svetim Nikolom i Djedom Mrazom razveselili vaše mališane.

U slobodnoj prodaji za građanstvo su sljedeći termini: subota, 8. prosinca s početkom u 10,00 sati i nedjelja, 9. prosinca u 16,30 sati, a nakon predstave pridružit će nam se i Sveti Nikola koji će vaše paketiće podijeliti djeci. Također, uoči Božića paketiće će dijeliti pravi Djed Mraz i to nakon predstava 14. prosinca u 18,00 sati, 15. prosinca u 10,00 i 12,00 sati, 16. prosinca u 12,00 sati, 19. prosinca u 19,30 sati, te 22. prosinca u 16,00 sati.

Riječ je o blagdanskoj predstavi koju ćemo na radost mališana igrati tijekom mjeseca prosinca, a u ponuđenim terminima možete svoje najmlađe povesti u Dječje kazalište Branka Mihaljevića. Mirisi vanilije, čokolade, cimeta, meda, limuna, oraha i đumbira uvest će vas u pravo blagdansko raspoloženje, a kakve je božićne kolačiće ansambl vašeg najdražeg Kazališta pripremio ovog prosinca uz pomoć medvjedića Miške i Maške doznat ćete ako ih posjetite i pogledate predstavu „Božićni kolačići“. Sveti Nikola i Djed Mraz dolaze i čekaju samo vas!

Ulaznice za naše predstave i podjelu darova možete kupiti na blagajni kazališta za 22 kune, rezervirati na telefon 031/501-485, na blagajni radnim danom od 8 do 15 sati, sat uoči izvedbe ili elektroničkom poštom na marketing@djecje-kazaliste.hr.

p.s. Mame i tate, bake i djedovi, tete i stričevi paketiće mogu donijeti na blagajnu Kazališta uoči izabrane izvedbe kako bi Sv. Nikola i Djed Mraz djecu mogli razveseliti nakon odgledane predstave.

foto: kazalište Branimira Mihaljevića

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.