Novosti i događanja

Besplatno razgledajte karlovački akvarij i pomozite udruzi Jak kao Jakov

U 17 sati započet će i humanitarni koncert ‘Rock tamburice’ od kojeg će sav prihod ići udruzi Jak kao Jakov


Povodom obilježavanja 438. rođendana grada Karlovca u Javnoj ustanovi Aquatici, u subotu će se održati humanitarno događanje ‘Rock tamburice’, a cilj je prikupiti novac za karlovačku humanitarnu udrugu Jak kao Jakov.

Udruga ‘Jak kao Jakov’ humanitarna je udruga za pomoć djeci oboljeloj od malignih bolesti, osnovana u spomen na 13-ogodišnjeg dječaka Jakova Rubida, koji se protiv teškog oblika leukemije i epilepsije od kojih je bolovao, borio pjesmom, smijehom te velikom snagom duha i vjere. Osnovnu djelatnost Udruge čine prikupljanje i pružanje pomoći oboljeloj djeci i njihovim socijalno ugroženim obiteljima.

Tijekom poslijepodnevnog programa u subotu u Aquatici, svi posjetitelji moći će od 16.30 do 18 sati uživati u besplatnom razgledu karlovačkog slatkovodnog akvarija. U 16.30 očekuje se i dolazak motorista iz Moto Legije te njihovih gostiju, a nakon toga je u 17 sati predviđen početak glazbenog programa tijekom kojega će tamburaši Udruge za promicanje hrvatske glazbe ‘Daj 5’ svirati domaće  rock hitove. Tijekom cijelog programa moći će se kupiti suveniri udruge i na taj način potpomoći njihov rad.

Foto: Javna ustanova Aquatika

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.