Novosti i događanja Učenje i rekreacija

Besplatno predavanje o učenju za roditelje djece od 1. do 4. razreda osnovnih škola

Predavanje o učenju i pripremi djece za ovu životnu promjenu održat će socijalna radnica Andreja Radić

S obzirom na to da su školske obaveze jedan od prvih razvojnih zadataka kojima djeca potvrđuju vlastitu sposobnost, od velike je važnosti da ih roditelji pravovremeno upoznaju i pripreme za ovu životnu promjenu.

Osim pripreme odgovarajuće radne sredine, osobito je važno da ih se pravilnim odgojem i savjetima motivira za daljnje uspjehe, što uključuje postavljanje realnih očekivanja, slušanje s razumijevanjem i pružanje podrške kada naiđe problem. Imajući u vidu važnost roditelja u djetetovom odrastanju i sazrijevanju, Nastavni zavod za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ u suradnji sa Gradskim uredom za zdravstvo i Gradskim uredom za obrazovanje Grada Zagreba organizira predavanje na temu „Uloga roditelja u djetetovom učenju“.

Predavanje je namijenjeno roditeljima učenika od 1. do 4. razreda osnovnih škola, a održat će ga mr. Andreja Radić, dipl. socijalna radnica.

Predavanje „Uloga roditelja u djetetovu učenju“ održat će se  u ponedjeljak, 21. listopada 2019., s početkom u 18.00 sati u Centru za zdravlje mladih, Heinzelova ulica 62a, a sudjelovanje je besplatno.

foto: Shutterstock

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.