Novosti i događanja

Besplatni ogledni sati za Intellidance ples za djecu od 3 mjeseca do 5 godina

Intellidance ples za djecu zabava je i za roditelje koji istodobno jačaju povezanost sa svojim mališanima


Besplatni ogledni sati za Intellidance ples za djecu od 3 mjeseca do 5 godina održat će se 17. listopada u Centru mladih Ribnjak (Park Ribnjak 1). Riječ je o programima Intellidance Baby (od 3 do 11 mjeseci) koji će se održati u 9 sati te programu Intellidance Tykes (od 12 do 23 mjeseca) u 10 sati.

Intellidance je jedinstvena serija kreativnih plesnih programa napravljenih za poticanje sveobuhvatnog razvoja djeteta u dobi od 3 mjeseca do 5 godina. Istraživanja pokazuju da plesne i glazbene aktivnosti koje se nude u prijateljskom, sigurnom i višesenzornom okruženju poboljšavaju cjeloživotno učenje i neurološki razvoj. Razigran i kreativan pristup obrazovanju i usvajanju pokreta od najranijeg razdoblja djece. Intellidance programi temelje se na trenutno najboljim postojećim svjetskim praksama i preporukama u razvoju i obrazovanju djece rane i predškolske dobi djece, a cijeli program je prožet s puno zabave!

Intellidance Bab, od 3-11 mjeseci
Dođite i saznajte kako ples, glazba i igra mogu brinuti o ranom neurološkom razvoju djeteta, istodobno jačajući vezu roditelj-dijete! Svaki tjedan predstavit će se nova tema razvoja koja će roditeljima pomoći da razumiju kako poduprijeti rast svoje bebe. Plesni i glazbeni koncepti uvode se kroz plesove u krugu, slobodno istraživanje, pjesme na hrvatskom i engleskom jeziku, te kroz senzorske aktivnosti koje pomažu u poticanju kognitivnog, emocionalnog i tjelesnog zdravlja djeteta. Roditelji će se oduševiti gledajući kako njihovi mališani rastu i uče dok istodobno ostvaraju prva prijateljstva.

Intellidance Tykes (mala djeca1), od 12-23 mjeseci
Puzanje, hodanje, odskakivanje! Vaše dijete sada se već kreće i istražuje svijet kao nikada prije. Intellidance Tykes nastavlja unapređivati motorički, emocionalni i socijalni razvoj te se bavi konceptima kretanja, plesom u krugu, slobodnim istraživanjem, s pjesmicama i senzornim aktivnostima. Roditelji će uživati u promatranju dječje radoznalosti i radosti, te stvaranju novih prijateljstava.

Intellidance Tots (mala djeca2), 2-4 godine
Intellidance Tots nudi živahno okruženje za nezavisne pokrete djece i njihovih roditelje, kako bi zajedno doživjeli radosti plesa i pokreta. Djeca vole shvatiti stvari, a ovaj će im program pružiti mogućnosti zajedničkog rješavanja problema. Otkrijte i istražite koncepte kretanja, s postojećom ravnotežom, fleksibilnošću i koordinacijom. Kreativne priče, pjesmice, instrumenti, rekviziti i jednostavne koreografije priredit će veliku zabavu i uzbuđenja!

Intellidance Kids, 3-5 godina (bez prisustva roditelja na programu)
Intellidance Kids program dizajniran je za djecu koja su spremna za plesnu avanturu! Djeca će istraživati plesne koncepte uz pomoć maštovitih igara dok istodobno razvijaju vještine kretanja, ravnotežu, fleksibilnost i koordinaciju te uče engleski jezik uz pomoć pjesmica i pokreta. Glazba, senzorni rekviziti i jednostavni plesovi podržat će razvoj glazbenih mogućnosti te će potaknuti razvoj samopouzdanja i samopoštovanja!

Intellidance Family, 1-5 godina
Intellidance Family program odvodi roditelje i djecu (od 1-5 godina) na plesnu avanturu u kojoj vladaju pokret, glazba i mašta! Kako obitelji rastu i mijenjaju se oni trebaju i mjesto gdje će se svi zajedno moći igrati i plesati! Povijesno gledano, ljudi širom svijeta naučili su ples i glazbu u multi-generacijskim okruženjima. Intellidance Family istražuje globalnu kulturu kroz plesne, pripovjedačke i glazbene sadržaje osmišljene za poticanje osjećaja zajednice.

Foto: Intellidance Hrvatska

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.