Novosti i događanja

Besplatni ljetni sadržaji za školarce, od plivanja do škole preživljavanja u prirodi

Završetkom školske godine zagrebačke školarce očekuju brojni zabavni sadržaji u sklopu Odmorka. Od plivanja, streljaštva, boćanja do vožnje kajakom, tenisa, mačevanja i plesova. Školaci na zabavu mogu sve dane u tjednu od 26. lipnja, a program će trajati do 3. rujna.

Za neke sadržaje koje nudi Odmorko djeca se moraju prijaviti, a jedan od njih je škola mačevanja

Da bi djeca mogla konzumirati sadržaje, moraju imati iskaznicu Školskog sportskog saveza, a pomoć pri rješavanju poteškoća prilikom popunjavanja Zahtjeva možete dobiti na 01/6126 140 ili na problem-iskaznica@skolski-sport.hr.

Djeci je preko ljeta najatraktivniji odlazak na bazene pa su oni i najdostupniji. U nastavku donosimo raspored rada bazena s napomenom da bazen kod Doma sportova još nije otvoren nakon obnove.

  • Šalata: 28.6. – 3.9. od 9 do 11 sati
  • Utrina: 28.6. – 13.8. od 9 do 11 sati,
  • Mladost: 28.6. – 3.9. od 9 do 11 sati
  • Iver: 28.6. – 9.7. od 10 do 12 sati, 23.8. – 3.9. od 10 do 12 sati
  • Jelkovec: 28.6. – 2.7. od 10 do 12 sati, 30.8. – 3.9. od 10 do 12 sati
  • Svetice: 28.6. – 23.7. od 10 do 12 sati

Osim bazena, djeca se mogu okušati i zabavljati u brojnim sportovima, od tenisa i kuglanja do mačevanja. Više detalja o sportovima, lokacijama i vremenu održavanja pronađite na plakatu:

Zanimljivo je istaknuti i Školu preživljavanja u prirodi “Agram” koja se održava na Medvednici. Pročitajte opis ranijih posjeta Medvednici: “Posjetili smo najljepšu špilju na Sljemenu, Veternicu. Probudili proljeće i medvjede, a nismo dirali šišmiše. Zamatali smo se zavojima i ljepili flasterima na prvoj pomoći i igrali se kompasima na orijentaciji. Papali fine čevape u planinarskom domu Glavica i slušali instruktore Pavla, Mladena i asistenta Zvonkeca, a sve u pratnji tajnika Školskog sportskog saveza grada Zagreba, Hrvoja. U grupi na WhatsAppu puno pohvala za naše instruktore, a mi uzvraćamo pohvalama za djecu koja su bila sa nama, klinci bili ste super. Jedva čekamo iduću subotu”.

Foto: Školski sportski savez Grada Zagreba, Škola preživljavanja u prirodi AGRAM

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.