Novosti i događanja

Besplatne preventivno-socijalizacijske radionice Dječje kuće Borovje

Iz Dječje kuće Borovje kazali su da na kreativan način djecu uče o empatiji, nenasilnom rješavanju sukoba…


Iz Dječje kuće Borovje pozivaju roditelje da do 29. rujna upišu svoju djecu, predškolarce i školarce na kreativne preventivno-socijalizacijske radionice. 

Radionice su podijeljene u cikluse prema preventivnim temama koje će djeca ove godine prolaziti zajedno s volonterima. Prvi ciklus radionica upisuju djeca koja pohađaju radionice prvi puta, drugi ciklus djeca koja ih pohađaju drugi puta, a treći djeca koja naš program pohađaju tri ili više godina.

Teme o kojima će djeca, između ostalog, učiti su sljedeće:

1. ciklus – Komunikacija, Samopoštovanje i briga o sebi

2. ciklus – Obitelj i vršnjaci, Tolerancija

3. ciklus – Društvena svijest i odgovornost

– Ostalo nam je mjesta u nekima od našim veselih grupa pa vas pozivamo da upišete svog klinca ili klincezu – još nije kasno! Sve radionice će se održavati do kraja školske godine, u trajanju od 60 minuta u prostoru Dječje kuće Borovje, a u jednu grupu se upisuje maksimalno 10 djece – pozvali su iz Dječje kuće.

Radionice inače vode volonteri, studenti pomagačkih zanimanja, koji s djecom na kreativan i zabavan način uče o empatiji, nenasilnom rješavanju sukoba, toleranciji i samopoštovanju, a sve u svrhu razvoja pozitivne slike o sebi i prevencije nepoželjnih obrazaca ponašanja.

Javiti se možete na broj 01 6112 758 ili e-mail djecjakuca@hrabritelefon.hr. Više informacija dostupno je i na www.hrabritelefon.hr.

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.