Učenje i rekreacija

Besplatna aplikacija kojom određujete vrijeme koliko dijete može biti na mobitelu

XOINK je aplikacija uz pomoć koje roditelj može postaviti vrijeme koje dijete može potrošiti na svom mobilnom uređaju ili unutar određene aplikacije, i to nije ništa novo na tržištu. No za razliku od drugih sličnih aplikacija tog tipa XOINK je poseban i inovativan jer potiče na učenje.

Riječ je o aplikaciji čije korištenje potiče djecu na učenje jer točni odgovori “otključavaju” vrijeme za surfanje

Dijete može samostalno produžiti postavljene limite na način da rješava zadatke koje su prilagođeni njegovom uzrastu i programu u školi. Za svako točno odgovoreno pitanje dijete dobije dodatne minute.

Trenutno u bazi imamo preko 13 tisuća pitanja iz područja matematike, zemljopisa, pravopisa, književnosti, biologije opće kulture i slično.

Nakon početne ideje proizašle iz osobnog iskustva i zamke u kojoj sam se i sama našla kao roditelj, kompletnog preokreta u karijeri i povlačenja sredstava iz EU fondova (200 tis eura bespovratno), puno uspona i padova, covid krize i svih standardnih problema jednog startupa,  s ponosom mogu reći da je naš MVP napokon vani i dostupan za korištenje u ovom trenutku potpuno besplatno za preuzimanje na Google Play i iOS app store.

Upravo smo dobili preporuku i Ministarstva znanosti i obrazovanja za korištenje aplikacije u osnovnoškolskim ustanova, a kao dio Infobip Startup Tribe izlažemo i natječemo se i na ovogodišnjem Shiftu. Više o aplikaciji pronađite ovdje.

Linkovi za download:

Google Play:

https://play.google.com/store/apps/details?id=agency.sevenofnine.xoinkkid

iOS App store:

https://apps.apple.com/hr/app/xoink/id1541835761

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.