Novosti i događanja

Baka odbila čuvati unuka osim ako mama ne ugasi nadzornu kameru

Frustrirana baka odbila je čuvati svoju unuku, a razlog tome je hrpa kamera koje se nalaze posvuda u kući. Cijeli problem baka je iznijela na forumu Reddit.

Roditelji su nadzornu kameru postavili kada im je bebu čuvala dadilja, jer ipak se radi o nepoznatoj osobi

-Dadilja moje kćeri dala je otkaz prošli tjedan i ja sam trebala početi s čuvanjem unuke dok su mi kćer i zet na poslu. No, znam da je kuća prepuna kamera i jednostavno se ne osjećam ugodno zbog toga. Baki je jasno zašto su kamere bile tamo postavljene kada je malenu čuvala dadilja, jer ipak se radi o nepoznatoj osobi, no ne vidi zašto bi trebalo i nju “kontrolirati”.

-Naravno da ću paziti svoju unuku i posvetiti joj se, a ako žele da im šaljem dnevne obavijesti, nije problem, poslat ću im poruke – istaknula je baka i dodala kako je tražila uklanjanje kamera. Smatra da nije kćeri dala niti jedan razlog da joj ne vjeruje
Kćer se pak osjeća sigurnije ako kamere budu radile.

Čitatelji Reddita su pak podijeljenog mišljenja. Neki su stali na majčinu stranu i razumiju kako je to kad želiš “imati sve pod kontrolom”. Smatraju da bi trebalo omogućiti jednu sobu bez kamera i to bi baki bilo dovoljno za privatnost.

Drugi pak misle da je u redu da mama određuje svoja pravila u vlastitoj kući ,ali da baka isto tako ima pravo odbiti čuvati dijete pod tim uvjetima.

Mnogi su pak nadodali kako se nikako ne bi osjećali ugodno da netko prati svaki njihov korak, bez obzira na to što radili i da potpuno razumiju bakinu nelagodu.

Foto: Freepik

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.