Istaknute teme Zabava i zanimljivosti

Baby shark pjesmica vam izlazi na uši? Sada dolazi i na Netflix!

Baby shark produkt je tvrtke Pinkfong iz Seoula

Roditelji diljem svijeta, spasite se! Omiljena dječja pjesmica, “Baby shark”, koju ste vjerojatno čuli barem 100 000 puta, sada ulazi u vaš dom i na drugačiji način. Imate li Netflix, uskoro ćete uživati u tv show-u inspiriranom popularnom pjesmicom.

Inače, ova youtube senzacija pregledana je nevjerojatnih 2 milijarde puta! Zato je zapravo i logično da će završiti na malim ekranima i biti još prisutnija, što će vas možda baciti u očaj, ali vašu djecu razveseliti.

Pinkfong, tvrtka koja stoji iza popularnog videa, planira kratke videe puštati i preko već spomenutog Netflixa te od Baby sharka napraviti crtanu seriju. U Sjevernoj Americi spominje se, od pjesmice namjeravaju napraviti i čitav mjuzikl i to još ove godine.

Pinkfong koji je baziran u Seoulu planira i daljnje projekte jer ih je očito dobro krenulo, pa namjeravaju razvijati i igrice koje će djeci biti dostupne preko dva vrlo popularna “asistenta” Amazonove Alexe i Google Home Voicea. Mnogi kažu, Pinkfong će vrlo brzo posjedovati našu djecu.

foto: pinkfong

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.