Novosti i događanja

Disney nakon drugog dijela Frozena snima i nastavak priče o pustolovnoj Vaiani

Nakon četiri godine čekanja u Disneyu su započeli snimanje drugog dijela još jednog omiljenog animiranog dječjeg filma – Vaiana (u originalu Moana). Baš kao i kod Frozen-a, obožavatelji Vaiane diljem svijeta jedva su čekali nastavak filma čije su pjesme baš kao i kod Frozena ispunile gotovo sve dječje sobe.

Priča o Vaiani djeci prepuna je lijepih pjesama koje pjeva Mia Negovetić

Kada će drugi dio stići u kina nije poznato, no za sada znamo samo da je započelo snimanje i da na crtanom rade isti autori kglazb koji su napisali i originalne pjesme.

Prvi dio ove tropske avantura u kinima se prikazivao 2016., a u hrvatskoj verziji filma nalaze se Mia Negovetić, Radojka Šverko, Ervin Baučić, Ivana Rushaidat i drugi.

Riječ je o kompjuterskom animiranom filmu o pustolovnoj tinejdžerici koja otplovi na opasnu misiju kako bi spasila svoj narod. Tijekom svojeg putovanja, Vaiana (glas Mia Negovetić) sreće nekoć moćnog poluboga Mauija, koji je vodi u njezinoj misiji da postane vrhunska navigatorica.

Oni zajedno plove preko oceana u zahtjevnoj pustolovini punoj akcije i susreću divovska čudovišta, a Vaiana putem ostvaruje drevnu misiju svojih predaka i otkriva jednu stvar koju je oduvijek tražila: svoj vlastiti identitet. Detalji radnje u nastavku čekaju nas uskoro.

Foto: Disney

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.