Istaknute teme Zabava i zanimljivosti

9 (odvratnih) iskustava od kojih roditelji nikako ne mogu pobjeći

odvratnih iskustava

Ako ste roditelji, sigurno ste i vi doživjeli neko od ovih odvratnih iskustava


Spremni ili ne, krećemo. Ovih 9 odvratnih iskustava vjerojatno niste izbjegli ako ste roditelji, možda ste samo imali sreće da vas neka zaobiđu.

Mijenjanje pelene s proljevom

Ovo nije uobičajena pokakana pelena. Ovo je pelena u kojoj se dogodila eksplozija. Posljedice eksplozije protežu se na bebina leđa i niz noge.

Pomaganje djetetu sa zatvorom da kaka

Ako vaša beba ima poteškoća s kakanjem, mnogi će vam stručnjaci savjetovati stimuliranje anusa, kako bi se beba napokon pokakala.

Brisanje šmrklji rukama

Šmrklje cure iz nosa, klinac plače, a vama maramica nije pri ruci. ne možete pustiti dijete da trči šmrkljavo naokolo, što sad? Srećom ili na žalost, vaša ruka postala je druga maramica za ovakve vrste poslova.

Izvlačenje šmrklji isisavanjem

 

Nekada, dok još nije bilo slavnog usisavanja šmrklji usisavačem, roditelji su ih ispuhivali sami – snagom vlastitih usta. Neki to još uvijek čine, tko zna zašto? Dakle, jedan kraj cijevi u dejtetov nos, drugi kraj u roditeljeva usta i  – vuci šmrklje! Ima li što bolje?

“Hvatanje” djetetove bljuvotine dijelom tijela ili (na žalost) licem

 

Možda možete predvidjeti da će vaše dijete povratiti, ali nikada ne možete točno znati u kojem će smjeru ubojiti mlaz krenuti. Da, najčešće prema vama, gdje god se pomaknuli. Kao da vas namjerno cilja.

Pijenje iza djeteta koje je vjerojatno par puta vratilo tekućinu iz usta nazad u čašu

Divno je kada s djetetom dijelite sve. Vjerojatno sada i s dijelom vrtićke grupe.

Skupljanje djetetove kakice u kadi

Djeca kake i ne pitaju gdje su. Poneka se to dogodi, da, i u kadi. A vi ste ti koji moraju čistiti plutajuće smradove. Ne zaboravite spasiti i gumenu patkicu.

Kada vam dijete ispljune nešto odvratno iz usta u ruku

 

Bila to hrana koju su dobro sažvakali i shvatili da im ne odgovara ili nešto što su gurnuli u usta a nisu smjeli, vaš dlan je uvijek sigurno mjesto za odložiti ispljuvak.

Pecanje igračaka i raznih drugih predmeta iz wc školjke

 

Wc školjka, divna, tajanstvena inspiracija, minijaturni bazen mogućnosti. Zašto djeca vole bacati stvari u wc školjku? Da biste ih vi pecali!

foto: Christopher Lance

 

 

Komentirajte