Istaknute teme Zabava i zanimljivosti

Stvari koje tate djevojčica obavezno moraju naučiti

tate djevojčica

Tate djevojčica moraju biti spremni na neke “nemuževne” aktivnosti sa svojim malim princezama


Kako popraviti kosu i složiti frizuru

Da tata, imaš ogromne ruke koje nisu baš tako spretne kako mamine i moraš se izboriti s malim sitnim gumicama, ali možeš ti to! Dakle, učini što god možeš da moja frizura izgleda super! I trudi se da mi ne počupaš previše kose.

Svaki tata treba završiti tečaj sparivanja boja

Tata, pa zar ne znaš da je posljednji modni hit kombiniranje točkica i prugica na što se još doda  neki cvjetni uzorak? Ako vaše djevojčice odluče nositi ludi outfit i neku nemoguću kombinaciju, to je u redu, nemojte se zamarati pokušavajući ih odgovoriti. Pomozite im upotpuniti kombinaciju i dobit ćete “A” za trud.

Naučite da su šljokice i sjaj = život

Svaki otac djevojčice mora kada tad naučiti kako je to biti princeza, pa se ne opirite tom trenutku. Nema tate koji to ne mora proći i to je doslovno pa  zapisano u “priručniku za tate”. Tako da, stavite tijaru na glavu, pospite se šljokicama i zablistajte kao prava vila, možda vam bude i zabavno, a vaša kćerka će uživati!

Vještina zvana lakiranje noktiju

Osim što ćete morati lijepo i precizno naučiti svojoj kćerki nalakirati nokte, tate djevojčica moraju se pripremiti i na situaciju gdje će i njihovi nokti zablistati u novom sjaju. Crveni, rozi, plavi, sa šljokicama i naljepnicama – budite platno kreativnosti vaše male princeze.

Pleši tata, pleši!

Odaberite pjesmu dok vam je kćerka još mala i stvorite od nje “vašu pjesmu”. Možda jednoga dana budete plesali na tu pjesmu na vjenčanju vaše kćerke. Zato, tate, nađite vremena da zaplešete s vašim djevojčicama, pustite im da stanu na vaša stopala i vodite ih. Nakon toga će se po svemu u životu ugledati na vas.

foto: Freepik

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.