Istaknute teme Trudnoća

5 ideja kako objaviti trudnoću u blagdansko vrijeme!

zimsku trudnoću

Kako objaviti trudnoću na po malo drugačiji način? Ovako!

Nedavno ste saznali da ste trudni? Zasigurno ti se nekoliko misli roji po glavi: Kada trebam objaviti trudnoću? Kako ću objaviti sretnu vijest? Kome ću reći prvom?

Dakle, za početak: ako već niste, prvo obavijesti svojeg partnera o tome da postaje tata! Zatim razmislite zajedno kada želite vijest podijeliti sa ostalima.

Neki parovi čekaju rezultate testova, kao na primjer Nifty testa, koje možete napraviti već sa 10 tjedana trudnoće. Drugi pak čekaju da prođe prvo tromesječje, kako šansa za spontani pobačaj značajno pada po njegovom isteku. Neki parovi su spremni podijeliti vijest odmah! Dakle kada planiraš otkriti ovisi isključivo o tebi.

Imamo nekoliko ideja o tome kako da sretnu vijest i ove blagdane povežeš u doista nezaboravan period.

POZOVITE OBITELJ NA BOŽIĆNU VEČERU

Prvi korak u pripremi senzacionalnog otkrivanja trudnoće svojim najbližima možeTE započeti pozivom na Božićnu večeru. Pripremom večere pomažete si kako bi sakrila vijest o trudnoći do trenutka istine. Tijekom trudnoće morate se paziti listerioze, tako da izbjegavajte serviranje slabije pečenog mesa, neopranog povrća, a umjesto pjenušavog vina, za sebe pripremite sok od jabuke sa mineralnom.

IZNENADITE SVOJE VOLJENE ISPISOM PORUKE NA TANJURU

Možete servirati neku hranu na posebnim tanjurićima, kada gosti jedu iznenadit će ih natpis “buduća baka”, “budući djed” ili “buduća teta”.


DEKORIRAJTE BOŽIĆNO DRVCE

Razmislite o dekoraciji božićnog drvca sa slikom ultrazvuka vaše bebe? Ili napišite “mali dar stiže u lipnju 2021” na božićnu dekoraciju ili na primjer “Marta+Ivan= <3” ?

KOMUNICIRAJTE SRETNU VIJEST KROZ DRUŠTVENE IGRE

Društvene igre su odličan način za provođenje Badnajka ili Božićnog jutra. Jeste li čuli za Scrabble? Ove godine možete ovu igru stvaranja riječi zaigrati sa svojim najdražima. Ali, pssst… Morati ćete malo varati! Prije početka igre pripremite slova: t,r,u,d,n,a u džep i onda složite slova i krenite u akciju i podijelite vijest!

AKO NOVI CORONAVIRUS POMRSI PLANOVE …

Bez brige! Ova je godina drugačija zbog pandemije novog Coronavirusa. Imamo nekoliko ideja u pripremi u slučaju da nećete biti u mogućnosti provesti Božićnu večeru u zagrljajima i druženjima sa svojim najmilijima.

POŠALJITE POSEBNU BOŽIĆNU ČESTITKU!


ŠTO MISLITE O BOŽIĆNOM PISMU?

Što kažete da Djed napiše pismo budućem baki i djedu? Samo treba vašu pomoć u pisanju i printanju najljepše vijesti!


Božićno pismo i Pismo Djedice pripremio je posebni Nifty tim. Jeste li čuli za Nifty test? Ako ste tek saznali za trudnoću ova informacija će vam biti korisna. Nifty test je prenatalni test koji detektira moguće kromosomske abnormalnosti fetusa.

Trudnica ga može napraviti već sa deset tjedana trudnoće i dalje. Test je jednostavan, potpuno siguran kako za trudnicu tako i za bebu i jako pouzdan: detektira najčešće kromosomske anomalije (Downov, Edwardsov i Patauov sindrom) sa 99% točnošću.

Više pročitajte OVDJE.

foto: Freepik

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.