Novosti i događanja

Online savjeti za izradu maski i crtanje savršenog facepainta

Centar za kulturu i informacije Maksimir uoči maškara organizira niz zabavnih on line radionica za djecu i odrasle. Prema uputama voditeljice Lore Elezović, moći ćete u toplini svoga doma izrađivati maske…

Ove godine sami krenite u izradu maski za svoje mališane, a potom ih uslikajte i objavite

Roditelje očekuju savjeti za ocrtavanje dječjih lica – facepainting, kako bi ih uveli u svijet njihove mašte i veselih životinjica, a za zajednički kreativni rad s djecom očekuju vas upute za izradu maski!

-Na web i facebook stranici Centra, u veljači ćemo vas uveseljavati fotografijama s Fašnika od prošlih godina, fotografijama šarenih kostima, kreativnih maski s naših likovnih radionica, sa zabavnih i razigranih nastupa pod maskama – najavili su iz Centra Maksimir.

Dodali su da će nakon završetka vremena karnevala, od 1. do 5. ožujka svatko moćo donijeti svoju masku u Centar za kulturu i informacije Maksimir, Švarcovu 18, radnim danom u vremenu od 8:00 do 15:00 sati  i ukrasiti radni prostor! Za svaku masku, očekuje vas mali slatki poklon na dar!

– Maske ćemo fotografirati i uvrstiti ih u foto arhivu maskiranih radova na mrežnim stranicama Centra. Roditelje pozivamo da donesu slike djece oslikanih facepaintingom prema uputama naše voditeljice kako bi i te fotografije postale dio našeg Maskiranog Maksimira – kazali su iz Centra.

Sve možete pratiti na web stranici https://www.mojmaksimir.com/ i facebook stranici https://www.facebook.com/centarza.kulturumaksimir

Foto: Freepik

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.