Novosti i događanja

Otvoreno klizalište na Šalati, u Domu sportova nema klizanja

Zagrepčani od ovog tjedna u klizanju mogu uživati i na otvorenom klizalištu SRC Šalata, najpoznatijem po večernjem programu Video disco klizanja. Time su građani uz klizalište na Velesajmu dobili još jednu lokaciju za klizanje dok je klizalište u ledenoj dvorani Doma sportova još uvijek zatvoreno.

Cijena klizanja u prijepodnevnim satima je 15 kuna, a u posljepodnevnim 20 kuna, a ista je cijena i za posudbu klizaljki

Redovni termini klizanja za građanstvo na klizalištu SRC Šalata na rasporedu su u terminu od 18:00 – 19:30 sati, dok se subotom, nedjeljom i praznicima klizati može u tri termina – 10:45 – 12:15 ; 18:15 -19:45 , 20:45 – 22:15 sati.

Cijena ulaznice radnim danom, vikendom i blagdanom u prijepodnevnom terminu iznosi 15,00 kuna, kolika je i cijena za najam klizaljki ukoliko nemate vlastite. Subotom, nedjeljom i praznikom poslije podne cijena ulaznice je 20,00 kuna, a ista je cijena i za posudbu klizaljki.

Sa Šalate su poručili da mole posjetitelje da se zbog svog zdravlja i zdravlja djelatnika, na prostoru klizališta Šalata pridržavaju propisanih epidemioloških mjera:

  • na ulazu u prostor klizališta provodi se mjerenje temperature beskontaktnim toplomjerom – posjetiteljima s povišenom tjelesnom temperaturom nije dozvoljen ulaz na objekt,
  • prilikom ulaska na klizalište posjetitelji se trebaju upisati u evidencijske liste, dezinficirati ruke i obvezno nositi masku,
  • obvezno držanje fizičkog razmaka od 2 m na otvorenom i u zatvorenom prostoru,
  • obvezno je nošenje maske u svim zajedničkim zatvorenim prostorima klizališta,
  • nošenje maske tijekom samog klizanja nije obvezno uz održavanje propisanog razmaka.

Slijedom propisanih mjera i preporuka broj osoba na klizalištu je ograničen na 250 osoba, a u prostoru garderobe 50 osoba.

Video – disco klizalište

Program Video – disco klizališta na Šalati u funkciji je od 2002. godine, a izvodi se uz pomoć DJ – a. Na video zidu emitiraju se glazbeni spotovi te najave određenih zanimljivih događanja u našemu gradu.

Ledena dvorana Doma sportova zatvorena je do daljnjega za sva događanja pa zbog toga nema ni rekreativnog klizanja za građanstvo.

Klizalište Velesajam

Klizalište sa sastoji od Velike ledene dvorane koja se uglavnom koristi za rekreativno klizanje, te treninge hokejaša i klizača. Vikendom je dvorana otvorena za rekreativno klizanje građana. Termine klizanja za građanstvo za studeni pogledajte ovdje.

Cijene ulaznica radnim danima, vikendom i blagdanom u prijepodnevnom terminu iznosi 15,00 kuna, kolika je i cijena za najam klizaljki ukoliko nemate vlastite. Subotom, nedjeljom i praznikom poslije podne cijena ulaznice je 20,00 kuna, a ista je cijena i za posudbu klizaljki.

Foto: Ustanova upravljanje sportskim objektima

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.