Novosti i događanja

Growing Up sajam – preko 50 besplatnih radionica za djecu i predavanja za odrasle

Tijekom tri dana Growing Up sajma djecu između ostalog očekuju robotičke i razne kreativne radionice

Uoči zvuka prvog zvona nove školske godine, od 6. do 8. rujna, na Zagrebačkom velesajmu održat će se Growing Up, sajam za djecu i roditelje.

Tijekom tri dana male radoznalce očekuju lego robotičke radionice, kreativne radionice, nastupi dječjih zborova i plesnih skupina, krav maga, bowling i softball za djecu te preko pedeset različitih besplatnih radionica i zanimljivih predavanja.

Razmišljajte na vrijeme o budućnosti svoje djece i informirajte se o ponudama koje će predstaviti škole za strane jezike i štedionice.

Dok djeca budu uživala u mnogobrojnim aktivnostima, roditelji će se moći informirati što je to terapija igrom, mindfulness, prirodno roditeljstvo, kako aromaterapijom otkloniti određene smetnje kod djece, kako urediti dječju sobu po feng shui principu te kako pomoći djeci u učenju.

Za trudnice će biti poseban program nazivom Čarolija trudnoće by Vježbaonica gdje će o temi trudnoće, poroda i beba govoriti i svoja iskustva podijeliti ginekolozi, doule, nutricionisti, treneri, medicinske sestre i ostali stručnjaci.

Posebnu pažnju posvetili smo stručnom djelu pa će se tako u sklopu Growing Up-a održati stručni skup o upotrebi asistivne tehnologije u sustavu obrazovanja i nastave, na kojem će se posjetitelji upoznati s najnovijim tehnološkim dostignućima – uređajima i aplikacijama osmišljenima i razvijenima za djecu s teškoćama.

Ulaz na Growing Up i parking oko Zagrebačkog velesajma su besplatni. Više o sajmu možete doznati na web stranici i Facebooku.

foto: Growing Up

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.